Trail Koşu Çantası Bisiklet Sırt Çantası Bisiklet Çalışma 5L Sırt Çantası Hidrasyon Erkekler Spor Su Geçirmez Sürme 1.5 L Su Hafif Çanta

  • ₺154.40
  • ₺108.16
(0 Müşteri Yorumları)

Kamp ve Doğa Yürüyüşü

Sku:
  • e35532
Etiketler:
  • erkek patika koşusu, athlone su sporları, trendler sıcakta eriyen tutkal çubukları, koşu yeleği kadın hidrasyon, weist su torbası, aoinjie çalışan yelek, tişörtler bycicle, tanımsız pantolon, sırt çantası kadın hidrasyon, çanta agua hidrasyon
  • Malzeme - Peva'nın
  • Ağırlık - 0.14kg
  • Sıcaklık aralığı - -20 ila 50 derece santigrat
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Kapasite - 1.5 L

5L spor sırt çantası, aynı zamanda ek giyim, spor havlu, 6.6 inç telefon, anahtar vb.Dahil olmak üzere açık hava ihtiyaçlarınız için geniş bir boş alan sağlar.eşyaları düzenli ve daha rahat saklayın .

Geniş ve nefes alabilen omuz askılı şık ve sadece 0,14 kg ultra hafif suluk, ağırlığı etkili bir şekilde dağıtır, güç tüketimini azaltır.Koşu sırt çantası size maksimum destek ve minimum yük sağlar.

NEWBOLER sıvı alımı sırt çantası, dayanıklı ve hafif, yüksek kaliteli file naylon kumaştan yapılmıştır.Ergonomik yastıklı sırt desteği tasarımı size rahat ve nefes alabilen mükemmel bir deneyim sunar.

Nihai rahatlık

Sırtınızı serin ve kuru tutmak için nefes alabilen ve hava akış sistemi,sırtınızı rahatlatmak için sırt çantasının arkasındaki yumuşak yastıklar, vücudunuza mükemmel uyum sağlamak için ayarlanabilir omuz/göğüs kayışları.Sıradan sırt çantası, arkaya sıkıca oturur, nem boşaltılamaz, sırt sıcak ve rahatsız edicidir NEWBOLER sırt çantası, Gövde ve sırt çantası arasındaki sırt köpüğü arka paneli, hava sirkülasyonunu ve havalandırmayı destekler

Mükemmel Detay Tasarımı

Yüksek yüklü bel tokası, düdük tokası, karabinalar, ekstra pürüzsüz fermuarlar, yansıtıcı şeritler, ayarlanabilir omuz kemeri ve kalça kayışları ile düşünceli bir şekilde tasarlanmıştır.Günlük taleplerinizi kolayca karşılayın, bu arada güvenliğinizi en üst düzeyde sağlayın.

Su Kesesi isteğe bağlıdır, %100 BPA ve PVC içermez.

Gıda sınıfı FDA, mesane için PEVA malzemesini onayladı, içmek için uygun yumuşak ağız parçası içme tüpü.Su kesesi, suyun dökülmesini veya buz eklenmesini kolaylaştıran ekstra geniş çaplı sızdırmaz bir açıklığa sahiptir.Lastik ağız parçasını dışarı çekin ve su hemen dışarı çıkar.Kauçuk ağız parçasını geri itin close.No koşarken veya bisiklete binerken su içmenin zorluğu konusunda daha fazla endişe duymak.

Yumuşak yem ağız ve su içmek kolay

Dışarı çekin ve kilidini açın Geri çekin ve kilitleyin

Kapsamlı Uygulamalar

Su geçirmez ve sağlam akan su yeleği, Koşu, Koşu, Maraton, Yürüyüş, Tırmanma, Bisiklete Binme, Yürüyüş, Sırt Çantasıyla Gezme, Kamp vb. Gezilerinize eşlik etmeyi amaçlar.NEWBOLER hidrasyon sırt çantası her zaman yanınızda.

İsteğe bağlı olarak 10 farklı renk vardır

İnceleme ekleme

Puanınız: