Araba Arka Koltuk Askı Araba Koltuğu Kafalık Kanca Depolama Tutucu İle 2 Askıları Evrensel Araç Arka Koltuk Depolama Kanca Rafları araba İçin

  • ₺27.79
  • ₺19.21
(1 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • e356816
Etiketler:
  • araba arka koltuk askı araba koltuğu kafalık kanca, kafalık kanca, Araba koltuğu kancası, araba koltuğu kafalık kancaları, arka raf, araba çanta tutucu
  • Öğe Türü - Bağlantı Elemanı ve Klips
  • Kaynak - Anakara Çin

Açıklama ve Özellikler:

Bu Araba Çantası Kancası, arabalarınızda çanta saklamanıza yardımcı olmanızda önemli bir rol oynar ve bu da arabanızı düzenli hale getirebilir.

1.Yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmış, çok dayanıklı, dayanıklı ve sağlamdır.

2.2 Kancanın tasarımına atfedilen okul çantaları, şemsiyeler veya su şişeleri gibi daha fazla eşya asabilirsiniz.

3.Sırt çantanızı, şemsiyenizi veya alışveriş çantanızı güvenli bir şekilde saklayabilen çeşitli eşyaları arabada saklamanıza yardımcı olacak gerekli bir araç.

Özellikler:

Adı: Araba çanta kancası

Malzeme: ABS

Tipi: araç monte çift kanca

Ürün rengi: siyah

Maksimum yük: Yaklaşık 20 kg

Boyutu: Yaklaşık 7x4.5x4 cm / 2.751. 77x1. 57 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Araba çanta kancası

Not:

Lütfen aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle üründe bir renk farkı olduğunu kabul edin.

Ürün boyutu el ölçümü nedeniyle toleransa sahiptir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[ Kaliteli Malzeme ] Araba Arka koltuk Askısı, çeşitli eşyaları saklamak için araba koltuklarına asmak için uygundur. items.It çok dayanıklı ve sağlam kılan yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır.

2.[ Kullanıcı Dostu Tasarım] 2 kanca tasarımı nedeniyle, Araba için Çanta Saklama Kancası, okul çantaları, şemsiyeler veya su şişeleri gibi daha fazla öğeyi asmanızı kolaylaştırır ve arabanızı kolayca düzenli tutar.

3.[Basit Kurulum ] Ek alet gerektirmeden, Araba Koltuğu Asma Kancası, çanta veya şapka saklamanız ve bunları araba koltuklarına kolayca takmanız için büyük kolaylık sağlar.

4.[Depolama için en iyi seçim] Onları yere veya koltuğa koymanıza gerek yok.Otomotiv Arka Koltuk Kancası, sırt çantanızı, şemsiyenizi veya alışveriş çantanızı güvenli bir şekilde saklayarak arabada çeşitli eşyaların saklanmasına yardımcı olmak için gerekli bir araçtır.

5.[Patlama Kullanım Ölçeği ] Otomobillerde, kamyonlarda veya kamyonetlerde kullanım için mükemmel olan Araba Saklama Çantası Kancası, aracınızın koltuk başlığını bir depolama alanına dönüştüren geniş bir uygulama alanına sahiptir.

Anonymous

2022-11-16

dayanıklı

İnceleme ekleme

Puanınız: