Yüksek Güç Dört hücreli LED el feneri USB Şarj Edilebilir Güçlü LED el feneri Kamp Süper Parlak El Feneri 4 çekirdekli cob lambası

  • ₺99.02
  • ₺69.37
(2 Müşteri Yorumları)

LED Aydınlatma

Sku:
  • e380201
Etiketler:
  • 6led el feneri, cirlulo led ışık, el feneri meşale, şarkılar kamp, yün ışıkları, arama meşalesi, tanımsız pantolon, l el feneri, mixma flaş, ysı led ışıkları
  • Gövde Malzemesi - abs
  • Güç Kaynağı - Şarj edilebilir Pil
  • Sertifika - CCC, ce, RoHS
  • Marka Adı - YANKE
  • Öğe Türü - Taşınabilir Fener
  • Işık kaynağı - LED Ampuller
  • Pil Tipi - Lityum Metal
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Aydınlatma Dönemi (h) - 12

83750 Yüksek Güç Dört hücreli LED el feneri USB Şarj Edilebilir Güçlü LED el feneri Kamp Süper Parlak El Feneri 4 çekirdekli cob lambası

Temel parametreler

Adı: Güçlü ışık taşınabilir lamba ile yan ışık

Su geçirmez: hayat su geçirmez

Fitil: yüksek güçlü fitil

Malzeme: yüksek sertlik ABS

Pil: İthal büyük kapasiteli lityum pil

Işık kaynağı: el feneri / yan ışık

Şarj: USB hızlı şarj

Yan ışık: COB aydınlatma

Menzil: uzun çekimi vurgulayın

Lens: Yüksek geçirgenlikli cam lens

Vites konumu: güçlü ışık / düşük ışık / patlama flaşı / yan ışık

Gümrük Vergileri ve Vergiler

1. ithalat vergileri, vergiler ve harçlar Ürün fiyatına veya posta ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.

2. Teklif vermeden veya satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülke gümrük idarenize danışın.

Nakliye

1. Öğe çin'den Kayıtlı Havayolu ile gönderilecektir Biz en kısa sürede takip numarası sağlayacaktır.Tüm Parsellerin takip numarası vardır.

2. Öğe 5 iş günü içinde gönderilecektir.Öğe (ler) gümrük tarafından denetlenirse teslim süresi daha uzun olabilir.

iade politikası

1. Tüm ürünlerin göndermeden önce sıkı testlerden geçtiğine söz veriyoruz.sorun altındaki öğeyi alırsanız, lütfen resim / vidio ile 7 gün içinde bize bildirin.Biz sizinle sorunu çözmek için çalışacağız.

2. sunduğumuz her yöntemi denediyseniz, ancak yine de sorununuzu çözemiyorsanız.Değiştirme yapmamız gerekebilir, lütfen kötü öğeyi yerel postane postaneniz aracılığıyla bize geri gönderin (DHL UPS FEDEX tnt'yi kabul etmeyin.Takip numarası çevrimiçi olduğunda, size yepyeni bir tane göndereceğiz.

3. Bir sonraki siparişiniz için size biraz indirim yapabilir veya iade Maliyetinizi azaltmak için size rastgele hediye gönderebiliriz.

4. öğeyi sebepsiz yere iade etmek istiyorsanız, iade nakliye ücreti sizin olacaktır.İade ünitenizi aldıktan sonra, üniteyi 7 gün içinde araştıracağız.Sonra size kısmi Ödeme göndereceğiz, size gönderdiğimiz nakliye ücretini alacağız.Lütfen anlayın.

Geri bildirim

1. Mükemmel ürünler, mutlu alışveriş deneyimi ve daha hızlı Nakliye hizmeti sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Tek yaptığımız seni yapmak satisfied.So biz bize 5 yıldız olumlu verebilir umuyoruz feedback.In bu durumda, size 5 yıldız olumlu geribildirim vereceğiz.

2. Acil olarak bizimle iletişime geçmek istiyorsanız, lütfen Ticaret Müdürünü kullanın

3. Sizi mutsuz eden bir şey bulursanız, geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bize bildirin, sorununuzu çözene kadar size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Anonymous

2022-10-06

Geldi, her şey çalışıyor

Anonymous

2022-09-06

Reklamda sunulan ürün görünmedi.

İnceleme ekleme

Puanınız: