Hummingbird Yuvalama Topu Humming Kuş Yuvalama Topu Kanca İle Kuş Aksesuarları Doğal Rattan Yuva Yuvalama Kuş Gözlemciliği Dıy

  • ₺44.01
  • ₺30.77
(0 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e411443
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - Plastik

Tanım:

Bu Sinek Kuşu Yuvalama Topu, birinci sınıf doğal rattan ve polyester pamuklu malzemelerden yapılmıştır.Kuş gözlemcileri ve kuş meraklıları için mükemmeldir.

Özellikler:

High-End Malzeme: Doğal rattan ve polyester pamuktan yapılmıştır.Yumuşak ve su geçirmez.

Asmak kolay: Bir kordon ve bir kanca ile tasarlanmıştır.Yüksekliği ayarlamak kolaydır.

Uygun Yerler: Balkonlara, teraslara, bahçelere ve bahçelere asmak için mükemmeldir.

Belirleme:

Adı: Sinek kuşu yuvalama topu

Malzeme: Doğal rattan + polyester pamuk

Boyut.

Top Çapı: 3.9 inç (yaklaşık.)

Halat Uzunluğu: 6.2 inç (yaklaşık.)

Ambalaj Listesi:

1 * Sinek Kuşu Yuvalama Topu

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı olabilir, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir hata olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[Benzersiz tasarım]: 6.2 inç uzunluğunda bir ip ve bir kanca ile gelen sinek kuşu yuvalama topu, DIY zanaat severlerin yükseklikleri serbestçe ayarlaması kolay, 3.9 inç çapında 1 sinek kuşu topu içerir.

2.[Yüksek Sınıf Malzeme]: Uğultu Kuşu Yuvalama Evi, yüksek kaliteli ve doğal rattan malzemeden yapılmıştır ve dayanıklı ve yeniden kullanılabilir olacak şekilde tasarlanmış yumuşak, su geçirmez ve çabuk kuruyan bir performansa sahip, sıkı kalite kontrol altında üretilen polyester pamukla doldurulmuştur.

3.[Çok Yönlü Amaçlar]: Sadece bir yuvalama aracı değil, aynı zamanda bir kuluçka yatağı olan Hummingbird House Ball, kuşların güvenle ısırmasına izin verecek kadar sağlam, kuş meraklıları için mükemmel bir hediyedir.

4.[DIY malzemeleri]: DIY meraklıları için mükemmel, sinek kuşları için yuvalama topu, yuvalama keyfi için yapı malzemeleriyle dolu top tükendikten sonra doldurmanıza izin verilir.

5.[Uygulanabilir Yerler]: Çoğu yer için uygun olan Sinek kuşu yuva Topu, kolay asmak için çuval bezi kordonu ile tasarlanmış bahçeler, avlular, teraslar ve balkonlar için mükemmeldir.

İnceleme ekleme

Puanınız: