Avrupa seramik döner kek tepsisi dekorasyon masa öğleden sonra çay aperatif standı seramik pasta tepsisi tadım tabağı kek standı

  • ₺834.87
  • ₺576.03
(0 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e414330
Etiketler:
  • kek kalıbı latifa, çay tepsisi seyahat, le creuset kek standı, seramik su tepsisi, tanımsız pantolon, emgrand plakaları, erkek tepsileri, colred kek standları, seramik tabakların servis edilmesi, lor tek kullanımlık tabak
  • Şekil - Yuvarlak
  • Desen - Katı
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - Kemik çini

Iade ve geri ödeme hakkında

1. 7 Gün içinde geri dönmek için bir sebep yok, %100 geri ödeme.Orijinal durumda ve pakette bize iade etmelisiniz.

2. Tüm müşterilerimize %100 Memnuniyet Garantisi sunuyoruz.Öğelerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Nakliye hakkında

1. Çoğu ürün biz ödeme sonra 2-5 iş günü içinde gemi olacak.

2. Daha hızlı ve daha güvenli teslimat için, Çin Post kayıtlı hava posta, ePacket veya Emugrup.com.tr standart nakliye yoluyla nakliye seçmenizi öneririz.

3. Bireysel ülkelerdeki farklı gümrükleme süreleri veya diğer kararsız faktörler nedeniyle, parseller gecikebilir.Tüm uluslararası gönderilerin teslim süresini garanti etmiyoruz.

4. Eğer koruma teslim süresi içinde öğe almadıysanız, lütfen bize ulaşın, biz bunu kontrol ve en kısa sürede size cevap verecektir.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Geri Bildirim Hakkında

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen 5 yıldızlı geri bildirimi aydınlatın, Nakliye hızı nakliye şirketi değil bizim için derecelendirmedir .

2. Öğe hakkında herhangi bir sorunuz varsa alınmadı ve nakliye süresi ve kusurlu kalite, lütfen bizimle iletişime geçin, size memnun bir cevap ve çözüm vereceğiz.

3. Ürünlerimizi geri bildirimde kullanarak resminizi paylaşmaya hoş geldiniz, her ay en çok beğenilen gönderi gönderme ödülünü derecelendireceğiz.

Dropshipping ve Toptan hakkında

1. Dropshipping yapabiliriz

2. Pakette reklam ,fiyat listesi ,fatura veya mağaza bilgilerimiz olmadığına söz veriyoruz.

3. Belirli sayıda toptan sipariş için size uygun indirimler verebiliriz, danışma için lütfen bizimle iletişime geçin.Şablon koruma kodu 20190712

İnceleme ekleme

Puanınız: