Uzun Saplı Ayak Tırnağı Makas Kolay Kavrama Makası Yaşlı Kalın Tırnak Manikür Giyotin Manikür Pedikür Aracı

  • ₺90.07
  • ₺63.96
(1 Müşteri Yorumları)

Tırnak Araçları

Sku:
  • e41495
Etiketler:
  • nba clippers kazak, silikon araçları profesyonel, c uzun tırnak uçları, tırnak dekorasyon tırnak sanat neon, manikür makası pedikür, 3 c uzun saç kesme makinesi, noel çerez kesici, mika altın çivi, aşındırıcı aletler pedikür, portble elektrikli tırnak makası
  • Boyut - 200*60*10mm
  • Parça Sayısı - Bir Birim
  • Malzeme - Karbon Çeliği
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - MSQ

Uzun Saplı Ayak Tırnağı Makas Kolay Kavrama Makası Yaşlı Kalın Tırnak Manikür Giyotin Manikür Pedikür Aracı

Özellikler:

1. Tırnaklarınız için ideal: Bu elle cilalanmış tırnak tırnak makası, tırnakları kesebilen keskin eğimli bıçaklara sahiptir easily.To ayak tırnaklarını baskı olmadan hareket ettirin ve kesin, kavisli kenarlı bıçaklar tırnak çevresindeki ağrıyı hafifletebilir.Keskin nesneler: Çocuklardan uzak tutun.

2. Ergonomik tasarım: Yüksek verimli kavrama tırnak makası, ergonomik bir tutamak, güvenli kontrol ve basınçsız kesim kullanarak kayma direncini kolaylaştıran fiziksel olarak sıkı bir tutuş sağlar.Ergonomik tasarım kavrama kolaylığı sağlar.Mümkün olduğunca fazla kontrol ve rahatlık sağlayın!

3. Paslanmaz çelikten yapılmış geniş pense tırnak makası: Bu paslanmaz çelik tırnak makası, ayak tırnakları, tutma kolları ve eğimli bıçaklar için uygundur ve bu ağır hizmet tipi profesyonel tırnak makasının geniş çeneleriyle yapılır.Bıçak, yuvarlak çivinin konturuna uyacak şekilde hafifçe kavislidir.Delinmiş uç, hassas batık tırnaklar için çok uygundur.

4. Yüksek kalite: Ayak tırnağı makası yüksek kaliteli karbon paslanmaz çelikten imal edilmiştir steel.It dezenfekte edilebilir, paslanmaya karşı dayanıklı, dayanıklı, korozyona dayanıklı, kararmaz ve çok keskin olabilir.

5. Keskin bıçak, hızlı kesim.Keskin bıçak, gazlı bez kesmeyi daha kolay hale getirir.

Tanım:

Bu ürün uzun sap tasarımı kullanır, bükülmeden ve kramplanmadan zamanı daha kolay kırpabilirsiniz.Size en iyi ayak tırnağı makasını sağlamak için basit ve özel tasarıma odaklanıyoruz.

Özellikler:

Malzeme: paslanmaz çelik + plastik

Boyut: 200 * 60 * 10mm

Paket içeriği:

1 * Tırnak makası

Notlar:

1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

Anonymous

2022-12-26

Fena değil gibi görünüyor, söyleyebileceğim gibi büyükannem için aldım!

İnceleme ekleme

Puanınız: