Örgü Engelleyici Örgü Engelleme Paspaslar 9 ADET Tığ Pimleri ile Dikiş Araçları Birbirine Köpük Fayans

  • ₺1 015.38
  • ₺913.93
(1 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e415880
Etiketler:
  • örgü engelleyici örgü engelleme paspasları, mücevher, örgü engelleyiciler, iplik skein kablo, tığ işi için dikiş işaretleri, çift engelleme pimleri
  • Tip - Takım setleri
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Kullanmak - Örme

Boyut:32*32*1.8 cm 9 adet paket, 100 T Pim ve saklama çantası içerir

1. Öğeler Çin sonrası hava posta ile sevk edilir; 15 ila 30 iş günü içinde ülkelerin ve dinlerin çoğuna ulaşın.

2. Biz 3 iş günü içinde ürün teslim (hafta sonları ve tatil günleri hariç) ödeme aldıktan sonra.Adresinize göndeririz, lütfen adresinizin doğru olduğundan emin olun.Adresinizi değiştirmeniz gerekiyorsa, lütfen bize ulaşın.

3. Başka bir nakliye istiyorsanız, lütfen istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

1. Aldığınız ürünler için herhangi bir sorunuz varsa, lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Biz en kısa sürede sizin için çözecektir, satın aldığınız öğelerden memnun değilseniz, öğeleri aldıktan sonra 14 gün içinde iade kabul edilebilir, veya sizin için öğeleri değiştirin, lütfen iade öğeler için nakliye ve taşıma ücretlerinin sizin tarafınızdan ödenmesi gerektiğine dikkat edin.

1.Geribildirim bizim için çok önemlidir, bu yüzden lütfen bize olumlu geribildirim bırakın.Herhangi bir nedenle memnun değilseniz, nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Memnun olana kadar sorunları çözeceğiz.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Elbette, nazik alıcılarımız için olumlu bir geri bildirim bırakacağız.

Anonymous

2022-09-20

Tam olarak tarif edilen bir fotoğraf. Teşekkürler satıcı

İnceleme ekleme

Puanınız: