Behogar Elektrikli yemek kabı 1L 300W Taşınabilir gıda ısıtıcısı ısıtıcı Paslanmaz Çelik Konteyner Kaşık Çatal Ev Ofis için AB Tak

  • ₺539.67
  • ₺404.85
(1 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e416853
Etiketler:
  • aoberca ısıtıcı, el ısıtıcı kolye, elektrikli matkap tasarımcısı çocuklar, gıda depolama büyük konteyner, ısıtıcı yüksek ısı, kömür elektrikli ısıtıcı, Öğle Yemeği Kutuları, dantel ısıtıcılar, tott öğle kutusu, sıcak battaniye
  • Malzeme - Paslanmaz Çelik
  • Özellik - Mikrodalga fırın, Çanta ile, Sızdırmaz, Isı yalıtımı
  • Şekil - Dikdörtgen
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - Behogar'ın

Behogar Elektrikli yemek kabı 1L 300W Taşınabilir gıda ısıtıcısı ısıtıcı Paslanmaz Çelik Konteyner Kaşık Çatal Ev Ofis için AB Tak

Detaylar:

Elektrikli Yemek kabı: Yiyecek saklama ve ısıtma için tasarlanmıştır, böylece yemeğinizi evde, okulda, ofiste ısıtabilirsiniz.Çok kullanışlı ve verimli elektrikli öğle yemeği kutumuzla her zaman lezzetli ve sıcak yemeğin tadını çıkarabilirsiniz.

Büyük Kapasite: 1L kapasite, c bir tutun 2 paslanmaz çelik gıda kapları, yemeğinizi saklamak için yeterli alan ve sıralama için uygun.Her yemek kabı, yiyeceklerin sızmasını önlemek için plastik bir kapağa sahiptir.

Güvenli ve Sessiz Isıtma: 300w gücünden dolayı yemeğin ısıtılması yaklaşık 25 - 30 dakika sürer.Buhar döngüsü ısıtması, yiyeceklerin lezzetini sağlayabilir.Alttaki ısı dağılımı delikleri, öğle yemeği kutusunun güvenliğini sağlar working.No ısıtma sırasında gürültü oluşacak ve normal çalışmanızı bozmayacaktır.

Premium Malzeme: Gıda kapları paslanmaz çelikten yapılmıştır, çevre dostu ve toksik değildir, güvenli ve dayanıklıdır, temizlenmesi kolaydır.Öğle yemeği kutusunun kabuğu, hafif ve güzel kaliteli plastikten yapılmıştır.Sap tasarımı kolayca taşımanıza izin verir.

Geniş Uygulamalar: Bir kaşık, çatal, sofra takımı için saklama çantası, sünger bulaşık bezi ile birlikte gelir, ekstra sipariş vermenize gerek yoktur.Bu elektrikli öğle yemeği kutusu öğrenciler, ofis çalışanları vb.İçin uygundur., mikrodalga olmadan bile lezzetli aile yemeklerinin tadını çıkarmanızı sağlar .

Belirleme:

Malzeme: Plastik + Paslanmaz Çelik

Boyutu: 25x12x15 cm / 9. 84x4. 72x5. 91 inç

Güç: 300 w

Kapasite: 1L

Not:

1. Lütfen temizlerken suyun fiş arayüzüne girmesine izin vermemeye dikkat edin.

2. Kabuk düşmeye karşı dayanıklı değildir, bu yüzden lütfen yemek kabı ' i güvende tutun.

Paket:

1 x Elektrikli Öğle Yemeği Kutusu

2 x Paslanmaz Çelik Gıda Kabı

2 x Konteyner Kapağı

1 Takım x Sofra (Kaşık + Çatal + Saklama Çantası)

1 x Sünger Bulaşık Bezi

1 x AB Tak

1 x Kullanım Kılavuzu

1 x Yedek Toka

Ödeme > > 1. Biz Alipay, Batı Birliği, TT ve tüm Kredi Kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla.

2. Ödeme sipariş sonra 5 gün içinde yapılmalıdır.

3. Siparişten hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.

Gönderi > > 1. Tam ödeme yapıldıktan sonra sipariş 4 iş günü içinde sevk edilecektir.

2. Biz sadece teyit sipariş adresine gemi, lütfen sipariş adresinizin gönderim adresinizle aynı olduğundan emin olun.

3. Servis transıt süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

4. Gönderinizi zamanında almazsanız, anlaşmazlığı açmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, sorunu kontrol edeceğiz ve 24 saat içinde size çözüm vereceğiz.

Garanti > > 1. arızalı ürünler için 6 ay üreticinin sınırlı garantisi(aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).

2. Arızalı ürün garanti süresi içinde iade edilmelidir, kusur ne olduğunu bize bildirmeniz gerekir ve bize sipariş numaranızı vermek.

Iade ve iade > > 1. Öğe kusurlu ise, alıcı ürünü iade etmeden önce bizimle iletişime geçmelidir.

2. Alıcı öğeyi iade etmek istemezse, ayrıntılı duruma göre tam veya kısmi geri ödeme yapacağız.

Geribildirim > > Müşterilerimize mutlu bir alışveriş deneyimi sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce herhangi bir sorununuzu çözmek için lütfen bizimle iletişime geçin, böylece size en kısa sürede çözüm verebiliriz.

Anonymous

2022-12-01

Ürün zamanında ve çalışma koşullarında alındı. Sadece güç satıcı tarafından ilan edilmez. Sayfa 300W olduğunu ve aldığım şeyin 200W olduğunu söylüyor

İnceleme ekleme

Puanınız: