Paslanmaz Çelik Katlanır sebze buharlayıcı Sepeti, Insert Yemek Pişirmek İçin Genişletilebilir Çeşitli Boyutlarda Pot

  • ₺274.12
  • ₺205.69
(0 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e417561
Etiketler:
  • gıda hamur tatlısı tepsisi, vapur, hava Fritöz raf yuvarlak, airfryer için silikon mat, buharlı tencere standı
  • Kaynak - Anakara Çin

[PREMİUM KALİTE] Katlanabilir buharlı sepet, paslanmaz, zararsız ve dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmıştır.Vapur sepetindeki delikler kolay buharlama ve boşaltma içindir.

[EŞİT FİLTRE delikleri] Filtre deliği buharı, eşit şekilde ısıtılarak tamamen yoğun bir şekilde paketlenebilir.Buharlı pişirici, gıdalardaki besinlerin %90'ından fazlasının korunmasına yardımcı olur.

[ÇOK FONKSİYONLU SEÇİM] Sadece buharlı pişirme tenceresi sepeti olarak değil, aynı zamanda süzgeç veya meyve kabı olarak da kullanılabilir.Salata yaparken fazladan suyu filtrelemek için de kullanabilirsiniz.Meşgul annelerden üniversite öğrencilerine ve mutfak sanatçısına kadar, bu ürün kesinlikle daha fazla sağlık almak isteyen herkes için bir zorunluluktur. diet.It mükemmel boyutta bir kutuda gelir, aileniz ve arkadaşlarınız için harika bir hediye yapar.

[AYARLANABİLİR BOYUT] Nilüfer gibi açılır ve depolama alanından tasarruf etmek için kompakt bir şekilde katlanır.5,1 inç ila 9 inç arasında ayarlanabilen katlanabilir 18 panel ile üretilmiştir.İçeri ve dışarı katlanan paneller, buharlı pişiricinin çeşitli tencere / tava boyutlarına uymasını sağlar.

/

[AYARLANABİLİR BOYUT] Nilüfer gibi açılır ve depolama alanından tasarruf etmek için kompakt bir şekilde katlanır.7 inç ila 11 inç arasında ayarlanabilen katlanabilir 18 panel ile üretilmiştir.İçeri ve dışarı katlanan paneller, buharlı pişiricinin çeşitli tencere / tava boyutlarına uymasını sağlar.

renk: gümüş

Malzeme: paslanmaz çelik

Boyutu: Geliştirme çapı yaklaşık 23 cm/28 cm

Paket içeriği:

1 x vapur sepeti

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: