Spor Tabanlık Erkekler Ve Kadınlar İçin Yüksek Elastik Şok Emme Ter Emici Deodorant Nefes Basketbol Koşu için

  • ₺144.33
  • ₺73.66
(1 Müşteri Yorumları)

Kamp ve Doğa Yürüyüşü

Sku:
  • e42797
Etiketler:
  • eva tabanlık ısıtmalı, sauna için kapaklar, astarı yüksekliği çorap, ısıtmalı turist galoşları, ısıtmalı süet eldivenler, tanımsız pantolon, insanlar iç taban, kemer destek sandalet çiçek, ayak ısıtıcı çocuk arabası, ısıtmalı yalıtımlı eldivenler
  • Malzeme - EVA Köpük
  • Kaynak - Anakara Çin

Özellikler:

Yumuşak ve Nefes Alabilen Konfor: Bu ürün üç katmanlı bir tasarıma sahiptir.

1. Dış tabaka, mükemmel hava geçirgenliğine sahip ağdan oluşur

2. Tampon ara tabakası, mükemmel şok emme etkisine sahip yüksek elastik Hİ-POLİ ile güçlendirilmiştir. 3. Alt tabaka EVA köpüklü malzemeden yapılmıştır

Günlük Kullanım için Tasarım: Ayakkabı tabanlıkları yürüyüş, koşu, spor, yürüyüş vb.İçin mükemmeldir, ayrıca işte uzun süre ayakta durması gerekenler için de uygundur.Rahat ayakkabılar, iş botları veya ayakkabılar, spor ayakkabılar, hatta yürüyüş ayakkabıları gibi her türlü eğlence veya günlük ayakkabı için konfor ve yastıklama.

Farklı Boyutlarda Mevcuttur: petek iç taban çoğu boyutu destekleyebilir.İç tabana uyacak şekilde döşeme, ayaklarınız için US4-8.5/8-12 için mükemmel bir uyum sağlar .En doğru boyut için lütfen kendi iç taban uzunluğunuzla karşılaştırın.

Şok emici ve kaymaz: Ekler topuk üzerinde yastık pedi benimser.Diz hasarını azaltın ve egzersiz koruması sağlayın,böylece spor sırasında konfordan ödün vermeden eğlencenin tadını çıkarın.

Anonymous

2022-08-18

Ürün açıklamaya karşılık gelir. Kontrol etmeliyiz.

İnceleme ekleme

Puanınız: