G2B Kablolu ve Kablosuz GSM Ev hırsız güvenlik alarmı Sistemi 433 MHz destek M2B İspanyolca İngilizce Rusça Sesli Dil Interkom

  • ₺857.43
  • ₺660.14
(3 Müşteri Yorumları)

Güvenlik ve Koruma

Sku:
  • e43434
Etiketler:
  • nasıl interkom, projektif çalar saat, vcare alarm sistemi, alarm uzaktan kumanda ev, eufy ev alarmı, kasa 9t güvenliği, bilek güvenliği, alarm sistemleri güvenlik ev mi, tanımsız pantolon, sistem ev güvenliği
  • Özellik 1 - IOS / Android app kontrollü uzaktan kol / silahsızlandırılması
  • Renk - Beyaz
  • Bölge Numarası - 99 kablosuz bölge
  • Şifre Klavyesi - Evet
  • Çıktı Numarası - 7 kablolu bölge
  • Menşe Yeri - Çin (Anakara)
  • Özellik 2 - Ses istemi
  • Kurma Tipi - FR Uzaktan Kumanda
  • Alarm Tipi - SMS, Uygulamalar Kontrolü, alârm
  • GSM Frekansı - 850/900/1800/1900 MHz
  • Görüntülemek - Evet
  • Seti Yapılandırma - Kapı / Pencere Sensörü
  • Video Arayüzü - No
  • Akıllı ev platformu - diğer
  • Sertifika - CE
  • Boyut - 20*13cm
  • Model Numarası - G2B / M2B
  • Özellik 3 - LCD Ekran
  • Kablosuz Frekans - 433MHZ
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Bağlantı Türü - Kablosuz
  • Marka Adı - Emastiff'in
  • G2B Dilleri ses desteği - İngilizce, Rus, İspanyolca
  • Güç - 12V1A

Dikkat:

Bu ürün serisi ingilizce, rusça, ispanyolca sese sahiptir.Varsayılan teslimat ingilizce sistemi.Başka bir dile ihtiyacınız varsa.lütfen bize mesaj bırakın.

Bu kılavuz sadece İngilizce'dir.Ama PDF ingilizce, ispanyolca, rusça el kitabımız var.ihtiyacın olursa .Lütfen e-postanızı bırakın.Sana göndereceğim.

Eğer aşağıdaki ülkelerseniz.Karşılık gelen bir sistem alacaksınız.

Rusya ve Ukrayna / Belarus: varsayılan teslimat Rus sistemi .

İspanya / Portekiz / Şili / Kolombiya / Arjantin: Varsayılan teslimat İspanyol sistemi .

Alarm Sistemimizi Seçme Nedenleri

1, Biz profesyonel bir güvenlik şirketi, biz büyük ile işbirliği factory.It daha istikrarlı ve kaliteli ürünlerdir.Düşük kaliteli ürünler satmıyoruz.

2, Bu ekran ve klavye daha net, Orijinal fabrika kaynağı, kopyalamayı reddetti.Kare sesli siren orijinal büyük fabrikadır.Dairesel sesli siren korsan küçük bir fabrikadır.Güvenliğiniz için.Lütfen korsanlıktan uzak durun.

3, APP uzaktan kumanda.Telefon, SMS, uzaktan kumanda ve uygulama, Daha uygun seçim.Güvenlik mesafeye elveda diyor.

4, Yeni anakart.Dört Bantlı GSM Modülü, Düşük kaliteli eski modülü reddetti.

Kontrol panelini etkinleştirmek için bir GSM SIM kartı takmanız yeterlidir (Sözleşme yapın veya hareket halindeyken ödeme yapın).telefon hattına gerek yok.

Dört Bantlı GSM Modülü: 850 /900/1800/1900 MHz, dünya çapında kullanım için.

99 adede kadar kablosuz bölgeyi (her bölgede bir kablosuz sensörle) ve 7 kablolu bölgeyi (her bölgede seri bağlantı ile bağlanan çok sayıda kablolu sensörle) destekler.

Zamanlama kolunu/silahsızlandırılmasını (3 gruba kadar), kısmi kolu (ev kolu), giriş gecikmesini (Alarm gecikmesi) ve çıkış gecikmesini (Kol gecikmesi) destekler.

Alarm sistemini telefon görüşmesi ve SMS ile uzaktan kontrol edin; 3 döngüde alarm aramaları için 6'ya kadar belirlenmiş telefon numarasını ve SMS bildirimi için 3 belirlenmiş telefon numarasını destekleyin.

Sistem Arama Fonksiyonu: İçinde SIM kart bulunan doğrudan kontrol panelinden telefon görüşmeleri yapmak.

Alarm oluştuğunda ve alarm çağrısı yanıtlandığında önceden ayarlanmış 10 saniyelik mesaj kaydının otomatik olarak oynatılması.

Gerçek Zamanlı Kol / Silahsızlanma Durumu için SMS Bildirimi (ebay'deki Diğer Markalı Olmayan Alarm Sistemlerinin Çoğu tarafından Desteklenmez).

Zaman saati, alarm durumu ve sinyal gücü çubuğu ekranlı mavi LCD ekran.

Kolay kullanım için dahili yapay akıllı dijital sesli spiker.

Gerçek zamanlı, gecikme, 24 saat, bypass savunma bölgesi programlama işlevi.

Dahili yedek şarj edilebilir pil, AC kapalıyken SMS hatırlatıcısı ile 5 saate kadar sürebilir.

GSM alarm sistemi (GSM SIM kartlı) veya Spot alarm sistemi (SIM kartsız) olarak çalışın.

Istikrarlı ve Realiable Alarm Sistemi

Eviniz / ofisiniz güvende tutmak istediğiniz bir yerdir, ancak bunu yapmanıza yardımcı olacak tüm üst düzey güvenlik araçlarını ve hizmetlerini almak pahalı bir çabadır.Şimdi, kendi DIY güvenlik alarmınızı açın system.It daha eğlenceli ve size biraz para kazandıracak.Alarm panelini telefon, SMS, uzaktan kumanda veya alarm panelinin kol/silahsızlandırma düğmesi ile etkinleştirebilir/devre dışı bırakabilirsiniz.Sık sık seyahat ediyorsanız veya uzaktayken evinizin güvende olduğundan emin olmak istiyorsanız, bu sistem sizin için ideal bir seçimdir.

Olmadığın Zamanlarda bile Orada Ol

Alarm paneli, herhangi bir algılama sensörü tetiklendiğinde önceden ayarlanmış telefon numaranıza otomatik arama yapacak veya SMS gönderecek, siren aynı anda yerinde çalacaktır.Tüm bunlar, mümkün olan en iyi güvenliğe sahip olmanıza yardımcı olacak ve herkesin evinize girmesini çok zorlaştıracak veya business.In ek olarak, kablosuz duman sensörü, kablosuz gaz kaçak sensörü, kablosuz sinyal tekrarlayıcı, karşılamak için acil durum anahtarı dahil olmak üzere diğer işlevler üzerinde kontrol sağlamak için isteğe bağlı kablosuz cihazlar eklenebilir alarm sisteminizi güçlendirmeniz gerekiyor.

İki yönlü SOS Konuşma Paket içeriği: Not: alarm paneli dahili pil,uzaktan kumanda dahili pil,kapı sensörü dahili pil.hareket sensörü 2 ADET AA pil dahil değildir,su sensörü 12V23A pil dahil değildir, duman sensörü 9 V pil dahil değildir.G2BA f 1 adet GSM Alarm Paneli 1 adet Hareket Sensörü 1 adet Tel Tel Kapı Sensörü 2 adet Kumanda 1 adet Siren 1 adet Adaptör Tel G2BB f 1 adet GSM Alarm Paneli Uzaktan 4 adet Tel Kapı Sensörü 2 adet Uzaktan Kumanda 1 adet Siren 1 adet Adaptör Tel G2BD f 1 adet GSM Alarm Paneli 1 adet Tel Duman dedektörü Hareket Sensörü 1 adet Kapı Sensörü 2 adet 1 Adet 1 adet Tel Tel Tel Siren G2BE bkz.. Tel Uzaktan Kumanda 1 adet Siren 1 adet Adaptör G2BC f 1 adet GSM Alarm Paneli 2 adet Hareket Sensörü 2 adet Tel Tel Kapı Sensörü 2 adet Uzaktan 1 adet GSM Alarm Paneli 4 adet Tel Hareket Sensörü 2 adet Adaptör 1 adet Kablo 1 adet Uzaktan Kumanda 1 adet Siren G2BF f GSM Alarm Paneli 1 adet Adaptör 2 adet Tel Hareket Sensörü 2 adet kablolu Duman Sensörü 2 adet Uzaktan Kumanda 1 adet Siren 1 adet Adaptör Tel G2BG f 1 adet GSM Alarm Paneli 1 adet PIR Hareket Sensörü 1 adet Tel Tel Tel Açık 1 adet Kapı Sensörü, 2 adet Uzaktan Kumanda 1 adet Siren 1 adet Adaptör Tel G2BH f 1 adet GSM Alarm Paneli 2 adet Tel Açık PIR 2 adet Tel Kapı Sensörü 2 adet Uzaktan Kumanda 1 adet Siren 1 adet Tel G2Bİ f Adaptör 1 adet GSM Alarm Paneli 1 adet Kablosuz Hareket Sensörü 1 adet Kablosuz Kapı Sensörü 2 adet Uzaktan Kumanda 1 adet Siren 1 adet Adaptör Tel G2BJ f 1 adet GSM Alarm Paneli güçlü Kablosuz Hareket Sensörü 4 adet Kablosuz Kapı Sensörü 2 adet Uzaktan Kumanda 1 adet Siren 1 adet Adaptör Tel G2BK f 1 adet GSM Alarm Paneli 2 adet Kablosuz Hareket Sensörü 4 adet Kablosuz Kapı 1 adet Kablosuz Duman Sensörü 2 adet Tel 1 adet Siren 1 adet Adaptör G2BL f 1 adet GSM Alarm Paneli 6pcs Kablosuz Hareket Sensörü 5 adet Kablosuz Kapı Sensörü 4 adet Uzaktan Kumanda 1 adet Siren 1 adet Adaptör Tel G2BM f Uzaktan Kumanda Sensörü 4 adet Kablosuz Kapı Sensörü 2 adet Sensör 1 adet GSM Alarm Paneli 1 adet 1080P Kamera seç: Kablosuz Hareket Uzaktan Kumanda 1 adet Siren 1 adet Tel Adaptörü

Anonymous

2022-09-27

Sipariş 4 gün içinde hızlı bir şekilde geldi. Tüm modlarda kontrol edildi. En ucuz paketi sipariş ettim (2 kablolu sensör). Aşağıda daha önce yazıldığı gibi-geliştiricilere soru: Neden güverteye 12 volt koymadılar?? (Kontrol ünitesinde, aynı güç adaptöründen temin edilebilir). Elektrik fişini söküp ayarlamak zorunda kaldım. Kalan işlevler açıklamaya karşılık gelir. Siren çok yüksek, iyi .... cep telefonu ile kontrol ve iletişim mükemmel çalışır...

Anonymous

2023-01-09

İşe yaramaz bir şey. Periyodik olarak, haftada yaklaşık bir kez donar: ağı görmez. Manuel olarak sürmeniz ve yeniden başlatmanız gerekir. Atılan para. Çok hayal kırıklığına uğradım. Satın almanızı tavsiye etmiyorum.

Anonymous

2022-08-19

Krasnoyarsk'a 28 gün, Rusça için ses desteğinin dokümantasyonu ve bellenimi, her şey açıkken, Sim ve sensörlerle çalışmayı kontrol etmeniz gerekir. İyilikten eminim.

İnceleme ekleme

Puanınız: