Baş feneri şarj edilebilir, parlak kafa ışık hafif kafa ışık lambası hareket sensörü, 6 aydınlatma modu, güç göstergesi

  • ₺377.43
  • ₺245.41
(0 Müşteri Yorumları)

Işıklar ve Aydınlatma

Sku:
  • e442225
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Marka Adı - ıfu

Baş feneri şarj edilebilir, parlak kafa ışık hafif kafa ışık lambası hareket sensörü, 6 aydınlatma modu, güç göstergesi

Süper Parlak-2 COB LED ve 3 XPE lamba yuvası, maksimum parlaklık altında 800 lümen, normal led far lambasından çok daha parlak, yürüyüş, koşu, bisiklet, kamp, balık tutma veya araba tamiri için mükemmel baş feneri ile çalışan baş feneri tasarımımız.

6 Aydınlatma Modu - Sırayla 6 aydınlatma modunu değiştirmek için "M" düğmesine dokunun: Ana XPE beyaz ışık/ Yan XPE beyaz ışık/ XPE Tam ışık/ COB beyaz ışık/ COB kırmızı ışık/ COB kırmızı ışık strobe(SOS).Bu aydınlatma modları günlük çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayacak, kırmızı ışık bir uyarı sinyali olarak çalışabilir.

Sensör Fonksiyonu-Bu far dahili hareket sensörü, açmak/kapatmak için elinizi farın önüne(10 cm içinde) sallayın, ellerinizi kolayca serbest bırakın.

Güç Göstergesi - Bu USB şarj edilebilir kafa lambası lambası 4 sınıf pil gücü göstergesine sahiptir(25%, 50%, 75%, 100%) düşük güç, şarj ve şarj işleminin tamamlandığını hatırlatmak için ilgili gösterge ışıkları, güç kullanımının gerçek zamanlı izlenmesini sağlayabilir.

Açı Ayarlanabilir-90° açı ayarlanabilir küçük kafa ışık lambası vardır, özellikle okuma, koşma veya sürüş için uygun ışınlama açısını kolayca kontrol edebilir.

Malzeme: ABS + PP

renk: siyah

Paket içeriği:

1 * far

1 * USB kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: