Şarj edilebilir acil durum led ampulü Çok Fonksiyonlu Pil Yedekleme Acil durum ışığı Elektrik Kesintisi İçin Kamp Açık 12W 90W Eşdeğer

  • ₺1 087.55
  • ₺706.94
(4 Müşteri Yorumları)

Işıklar ve Aydınlatma

Sku:
  • e445510
Etiketler:
  • Acil durum ışığı, ışıkları aşın, acil ışık duvarı, al ko camping'in
  • Sertifika - ce, RoHS
  • Gerilim - 90-260V
  • Piller Dahil mi - Evet
  • Özellikler - acil durum ışıkları
  • Güç Kaynağı - AC
  • Kullanım - Acil
  • Gövde Malzemesi - abs
  • Işık kaynağı - LED Ampuller
  • Kısılabilir olduğunu - No
  • Garanti - 2
  • Model Numarası - 202712
  • Piller Gerekli mi - Evet
  • Ampuller Dahil mi - Evet
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - NoEnName_Null

Şarj Edilebilir acil durum led ampulü Elektrik Kesintisi İçin Çok Fonksiyonlu Pil Yedekleme Acil durum ışığı Kamp Açık 12W 90W Eşdeğer Yumuşak Beyaz 3000K

Şartname: Baz tipi: E27 Voltaj: AC85 - 265V Tüketim:9 W/12 W/15 W/ Pil kapasitesi: 1200 mAh SMD Çip: 5730 SMD Renk Sıcaklığı: Beyaz/sıcak beyaz

Özellikler: 1, Yüksek kalite.Alüminyum alaşım. 2, Katı yapısı.Seçtiğinizden emin olun. 3, Mükemmel düzene.Moda ve pratik kombinasyonu 4.Dahili pil, kötü aydınlatma koşullarında şarj edilecektir.8-10 saat şarj edilirse, ampul elektrik kesildikten sonra 3-5 saat boyunca sürdürülebilir aydınlatma sağlayabilir. 5, El alt ucuna dokunun, parlayabilir. 6, Bir ampul iki amaçlıdır.Elektrik kesintisi veya arızalı sigorta.İkinci bir acil durum aydınlatması içinde otomatik dönüşüm.Sürdürülebilir güç kaynağı 3-5 saat.Elektrik kesintilerinden kaynaklanan sorunları çözün.Yüksek kaliteli lityum pil kullanan ürünler, sıkı test standartları. (Şarj edilebilir: Genel ampul arayüzüne monte edilir, Enerji verildikten sonra güç arayüzündeki anahtarı açar, şarj olur.).aynı hatta birden fazla ampul kullanın,lütfen iyi kablo şemasına bakın Akkor ampullerle karışamaz ,enerji tasarruflu lambalarla karıştırılabilir.Uygulama senaryoları: Alışveriş merkezleri, oteller, aileler, kanallar, açık kamp alanları,balkon, koridor, stairwell.It çok iyi bir aydınlatma ürünü ve acil durum aydınlatmasıdır.

Paket içeriği:(İsteğe bağlı güç) 4*9W/12WEmergency LED ampuller 4 * kanca

Bildirimler:

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Garanti:

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.

Emugrup.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Ödeme:

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

iade politikası:

Tüm öğe temel 3 ay satıcı garantisi ile birlikte gelir, öğe 3 ay içinde kusurlu ise, arızalı ürünü aldıktan sonra ekstra şarj cihazımızla(nakliye ücreti dahil)değiştirme sunacağız.

Öğe 3 Ay sonra kusurlu ise, alıcılar hala geri gönderebilir, Garanti için tedarikçilerle veya fabrikada iletişime geçeceğiz.Alıcılar, değiştirilen öğeyi yeniden göndermek için nakliye ücretini ödemek zorunda kalabilirler.

Öğe DOA(Varış ölü),alıcılar 14 gün içinde iade edebilirsiniz, biz DOA madde aldıktan sonra yeni öğe ile yerini alacak.Öğeyi geri göndermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Tüm öğe sadece değişim için iade edilebilir.Alıcı, DOA veya kusurlu iade dahil olmak üzere tüm iade nakliye işlemlerinden sorumludur.

Nakliye Detayları:

.Teslim Süresi aşağıdaki gibidir:

Ülke

Yaklaşık.Teslim süresi

Birleşik Devletler

8-15 iş günü

Birleşik Krallık / Avustralya

10-21 iş günü

Kanada / Avrupa / Rusya

Normalde, 14-21 iş günü, ancak bazen Özel Muayene nedeniyle 30 güne kadar sürer.

Güney Asya / Orta Doğu

Normalde, 14-21 iş günü, ancak bazen Özel Muayene nedeniyle 30 güne kadar sürer.

Brezilya / Güney Amerika

Normalde, 14-28 iş günü, ancak bazen Özel Muayene nedeniyle 45 güne kadar sürer.

2. Ödeme doğrulandıktan sonra 1 veya 2 gün içinde göndeririz .

3. Öğeyi göndereceğimiz adres bilgilerden türetilmiştir.Alıcı, gönderim adresinin yanılmaz olduğundan emin olmalıdır.

4. Lütfen bize ulaşın eğer mal almadıysanız, biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Anonymous

2022-12-20

Kiev için shvidka teslim kuru. Ukrayna okula bu göndereceğim. .. Ambalaj yakisno ürün tarif. Bu-ürün ve satıcı tavsiye ederim

Anonymous

2023-01-01

Odası hafifletmek için parlak yeterli,, özerk iş makul zaman yumuşak ışık

Anonymous

2022-12-26

Ampuller bir ayda, iş geldi ama gölge içine vidalama ve anahtarı açma, onlar kadar ışık ve şarj. Ve alışkanlık geçiş hakkında ışığı, ışık kendisi açılır, değil uygun çünkü zaman ışık aslında kapalı ve gerekli, ışık var zaten oldu bağlantısız tarafından bu süre. Genel olarak, henüz uyum bilmiyorum. Bir plafond içinde şarj, ışık kapatıldığında içinde büküm ve vida, çok uygundur

Anonymous

2022-09-15

Yhe ürün iyi. 4, 2 ampuller siyah dışarı çalışmıyor bu dışında durumu, diğer 2 durumda iş. 4 eylül ayında sipariş vardı ve 12 eylül'de teslim edildi.

İnceleme ekleme

Puanınız: