12 adet Profesyonel NC3FCB mavi / gri Erkek PowerCon Konektörü Güç Kablosu Fişi Kafa güç kontrolü 250V / 20A 3pin Sahne Işığı Cihazı

  • ₺676.92
(0 Müşteri Yorumları)

Işıklar ve Aydınlatma

Sku:
  • e447324
Etiketler:
  • dj genç gömlek, turntable dj hayatı, denetleyici dmx çıkışı, bağlayıcı powercon 1, duş başlığı 500, ıec 20a güç kablosu, kablo dmx metal, ıssyzone güç kablosu, canon kablo dmx, esp güç kablosu
  • Malzeme - Kilit sistemi ile kararlı PVC gövde
  • Soket için - Güç Büküm
  • Daha fazla detay indirim sorunu danışın - whatsapp +8615913198655
  • Neden - Profesyonel Sahne ve DJ
  • Destek güç kablosu metrekare - 3x2. 5mm Kare
  • İçin kullanılabilir - Profesyonel sahne ışığı PowerCon bağlantısı
  • Öğe Türü - Sahne aydınlatma Etkisi
  • Tarz - DMX sahne ışığı
  • Garanti - 1 Yıl
  • Renk - mavi / gri
  • Model Numarası - NC3FCB mavi / gri Erkek PowerCon Konektörü
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Bağlayıcı Rengi - NC3FCA mavi-NC3FCB mavi / gri
  • Sertifika - ce, RoHS
  • İçin kullanın - Sahne ışığı / hareketli ışık Cihazı Güç bağlantısı Güç büküm bağlantı kablosu
  • Marka Adı - Fengtexi
  • Özellik - Gerginlik giderici collet chuck ile
  • mekan - İç / Dış Mekan Sahne Performansı
  • Tip - Güç Büküm
  • Konektörden - Güç Büküm
  • Giriş / Çıkış - 250 V / 20A

Özelliği: Güç Büküm Bağlayıcı Istikrarlı PVC konut ile kilit sistemi İle strain relief collet chuck 250 V / 20 Bir Güç Girişi Renk: Mavi Ürün özellikleri: Led Ekran Güç Tak Destek güç kablosu metrekare: 3 m*2.5 m NEUTRİK modeli olarak aynı NAC3FCA Kilitlenebilir 3-core cihazı (AC) bağlayıcı Yüksek akım kapasitesi, 20A/250VC olarak derecelendirilmiştir Renklerin tanımlanması kolaydır ve güç fişleri, güvenliği sağlamak için birbiriyle eşleşme olasılığını önlemek için farklı anahtarlı giriş (mavi) ve çıkış (gri) stillerine sahiptir.Hızlı ve kolay kilitleme sistemi Elektriksel parametreler: Temas direnci: ≤ 3mΩ Dielektrik dayanım: 4 / 2.8 kVac İzolasyon direnci: > 0.1 GΩ (nemli ısı testinden sonra IEC 68-2-30) Elektronik kontak sayısı: 2 + PE Anma gerilimi: 250VAC Güncel değerlendirme:20A Tüm ürünler Avrupa CE güvenlik sertifikasını geçti Daha fazla aşama yedek parça talebi, lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin.Teşekkürler destek! : )

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç) 2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. 3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti! 7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz. 8. Teslim Süresi:

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.

Emugrup.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Açıklama (Lambalar ve yedek parça garantisi 120 gündür)

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe sizin mülkünüzdeyse

7 günden fazla, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya DEĞİŞTİRME yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli

dönüş nedeni ve po#.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm orijinal durumuna ve ambalaj ile

bileşenleri ve aksesuarları dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Emugrup.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA, seçebilirsiniz

yerine birini almak için.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Uyarı: İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya sevk ücretlerine dahil değildir.bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.Pls ne olacağını belirlemek için ülke gümrük idaresi ile kontrol bu ek maliyetleri teklif/satın alma

Fengtexi Teknoloji A. Ş., Ltd sahne aydınlatma Ar-Ge, üretim, dağıtım ve hizmetler,sahne ışıkları ekipmanları ile uğraşan bir yüksek teknoloji kuruluştur;sahne ışıkları lamba kaynağı ve parçaları aksesuarları ana ürünlerimizdir.Bu alanda zengin profesyonel deneyime sahibiz.

Fengtexi'nin ürünlerinin yüzde sekseni denizaşırı ülkelere ihraç ediliyor.Ana pazar Amerika, Avrupa, Güneydoğu Asya ve diğer birçok Orta Doğu ülkesidir.Rekabetçi fiyatlarımıza, yüksek kalitemize ve güvenilir hizmetimize bağlı olarak, müşterilerden birçok övgü aldık.

Fengtexi çalışma prensibini korur: En yüksek kalitede güvenlik ürünleri yaratma teknolojisine dayanır ve

çevre dostu ürünlere katkıda bulunmak society.To insanların hayatına daha fazla mutluluk ve renk katın.

"Yüksek kaliteli inovasyon kaynağında dünya lideri olmak" kurumsal hedefimizdir.Bizimle işbirliği yapın!Yeniliği birlikte bitirelim.

İnceleme ekleme

Puanınız: