Güneş bayrak direği ışıkları 128 LED güneş bayrak direği ışıkları süper parlak güneş bayrak direği ışıkları

  • ₺1 005.87
  • ₺633.66
(0 Müşteri Yorumları)

Işıklar ve Aydınlatma

Sku:
  • e448883
Etiketler:
  • güneş ışığı sonrası kapaklar, güneş pillar açık ışık, yol ışıkları açık, Güneş ışığı, güneş balkabağı
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Baz Tipi - Hiçbiri
  • Ampuller Dahil mi - Evet
  • Marka Adı - YENİLEME EVİ

[128 ultra parlak LED ışık] Bu güneş afiş ışığı, dahili 2500 mAh şarj edilebilir pil ve 128 ultra parlak enerji tasarrufu ile donatılmıştır bulbs.It tam gün güneş ışığında şarj edildikten sonra geceleri 10 saate kadar çalışabilir.

[2 aydınlatma modu] Bayrak direği ışıklarımızın iki aydınlatma modu vardır, orta aydınlatma ve yüksek aydınlatma arasında seçim yapabilirsiniz mode.It geceleri otomatik olarak açılır ve gün ışığı döndüğünde otomatik olarak kapanır.Lütfen kurulumdan önce açtığınızdan emin olun.

[Kolay kurulum] Bu güneş bayrak ışığı, 0,5-0,6 inç (yaklaşık 1,3-1,6 cm) delikli bayrak direkleri için uygundur ve bayrak direği dekorasyon direği en az 1,8 inçtir (yaklaşık 4,8 cm).Güneş bayrak direği ışıkları 15 ila 20 fit toprak direkleri için uygundur, kurulumu kolaydır, alet gerektirmez.

renk: beyaz

Malzeme: ABS

Boyutu: çadır ışık 22.4 CM

Paket içeriği:

1 * güneş bayrak direği ışık

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Dropshipping hakkında

1) Dropshipping'i kabul ediyoruz, dropshiping konusunda çok deneyime sahibiz ve sıraya herhangi bir reklam ve malzeme koymayacağız.

2) Toplu siparişler için siparişi işlemek üzere CSV dosyasını (Excel Dosyası) kabul ediyoruz.Sadece Emugrup.com.tr üzerinde bir siparişte ödeme yapmanız gerekiyor.Siparişlerinizi excel dosyasına göre işleme koyacağız.tüm müşteri bilgileri (Ad, E-posta, Tam adres etchellip) ve sipariş bilgileri( renk, miktar) ile iletişim kuran CSV dosyasını bize gönderebilirsiniz.Toplam fiyatı teklif edeceğim.Bunun için ödeme yaptıktan sonra Emugrup.com.tr'e bir sipariş vermeniz yeterlidir.Dosyanızı sistemimize yükleyeceğiz ve siparişlerinizi dosyanıza göre işleme koyacağız.

Siparişi gönderdikten sonra, CSV dosyasını izleme kodlarıyla birlikte geri göndereceğim.

İnceleme ekleme

Puanınız: