AC Kapı Zili Güç Adaptörü, 18 V 500MA Kapı Zili Trafo, 10 M Kablo, Uyumlu Halka Kapı Zili, Video Kapı Zili AB Tak

  • ₺399.07
  • ₺287.36
(1 Müşteri Yorumları)

Güvenlik ve Koruma

Sku:
  • e45119
Etiketler:
  • kapı zili güç adaptörü, kapı zili kamera, interkom halkası, kablo, ring zili
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Sertifika - CE
  • Akıllı ev platformu - diğer

Kullanımı Kolay: Bu kapı zili kamera transformatörü kolayca sökülüp monte edilebilir ve dakikalar içinde kurulabilir.Güç kaynağı doğrudan kapı zilinize takılabilir, sadece güç kablosunu kapı zilinin arkasındaki iki halkaya bağlayın, yeni hat veya diğer cihazları bağlamanıza gerek yoktur.

Uygulanabilir: Pil çalışma süresini uzatabilen, gücü azaltabilen ve yeterli güç sağlayabilen Zil Kapı Zili, diğer kapı zili kameraları veya zil seslerinin tüm sürümleriyle uyumludur.

Kullanışlı Tasarım: Kapı zili güç adaptörümüz aşırı yük koruması, aşırı akım koruması, anti-start şoku, anti-elektronik parazite sahiptir ve hasar görmesi kolay değildir.Adaptör kablosunun uzunluğu 10 m'dir (393 inç), böylece mesafe konusunda endişelenmeden evin içindeki ve dışındaki sokete kolayca takabilirsiniz.

Yüksek Kaliteli Malzemeler: Çevre dostu malzemelerden yapılmış, iyi iletkenlik, iletim kararlılığı ve dayanıklılığı ile kapı zili transformatörü kullanıldığında güvenli ve dayanıklıdır ve hayatınıza kolaylık sağlar.

Not: AC adaptörünü kullanırken lütfen pili çıkarın.Giriş voltajı: 230V AC 50Hz, çıkış voltajı: 18VAC 500mA, çıkış gücü: 9W.

Fiş tipi: ab tak, endonezya, almanya, fransa, ispanya, italya ve benzeri için geçerlidir

renk: Siyah

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1 x AC Kapı Zili Güç Adaptörü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Anonymous

2022-12-28

Eufy kapı zili için mükemmel çalışır

İnceleme ekleme

Puanınız: