H4GA Taşınabilir A4 Dosya Kutusu Şeffaf Belge saklama kutusu Taşınabilir Proje Çantası A4 Kağıt Organizatör Ofis Seyahat için 12x9 İnç

  • ₺171.75
  • ₺85.97
(1 Müşteri Yorumları)

Ofis ve Okul Malzemeleri

Sku:
  • e451728
Etiketler:
  • pvc ofis organizatörleri, klasör, genişleyen plastik evrak çantası, pp kağıt klip klasörü
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - ZHUTİNG'İN

H4GA A4 Dosya Kutusu Ince evrak çantası Taşınabilir Proje Çantası Şeffaf Plastik ofis için kutu Masaüstü belge organizatörü Kutusu

Özellikler:

marka yeni ve yüksek kaliteli

TAŞINABİLİR A4 DOSYA KUTUSU.Bu şeffaf ducoment saklama kutusu, ofis dosyalarını, belgeleri, sözleşmeleri, para birimini, mektupları ve diğer önemli kağıtları düzenlemek için mükemmel olan yaklaşık 12 x 9 inç boyutlarındadır.

İNCE SAKLAMA KUTUSU. 0.9 İnç süper ince evrak çantası.Masaüstü dosya klasörü, A4 kağıt saklama kutusu, liyakat sertifikaları ekran tutucu, taşınabilir proje çantası ve daha fazlası olarak da kullanabilirsiniz.

TOZ GEÇİRMEZ KAPAKLI.Toz geçirmez kapak tasarımı, çift toka kapatma, devam etmeniz için güvenli ve kullanışlı.Iş seyahati, okul, günlük kullanım için çok uygundur.Tüm dosyalarınızı, ofis belgelerinizi iyi organize edin.

HAFİF, KOMPAKT BOYUT.Yüksek kaliteli çevre dostu PP malzemeden yapılmış, hafif, kompakt boyut, su geçirmez, toz geçirmez, yırtılmaya karşı dayanıklı, daha kolay görüntüleme için şeffaf renk.

YERDEN TASARRUF, DEPOYA İSTİFLEME.İstiflenebilir ince dosya kutusu, yerden tasarruf.Çeşitli mektup boyutu kağıtlarını, müzik sayfalarını, belgeleri, finansal bütçeleri, sözleşmeleri, sertifikaları, okul test kağıtlarını, ticari belgeleri, faturaları, makbuzları vb.Etkili bir şekilde düzenleyin.

Özellikler:

Malzeme: PP Plastik

Renk: Şeffaf

Boyutu: Yaklaşık. 30. 7x23x2 cm / 12. 09x9.06x0. 79in

Ağırlık: Yaklaşık. 230g

Paket içeriği:

1 Parça A4 Dosya Organizatör Kutusu

Not:

1.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Anonymous

2022-12-29

Onun gelmesi Kırdı, büyük bir sorun olmayacak olanı düzeltebilir. Ama bir parçayı özlediğim için bunu kullanamıyorum...

İnceleme ekleme

Puanınız: