PPYY Teleskopik Öğretmenler Pointer Öğretim Pointer El Pointer Sınıf Beyaz Tahta Pointer El Sunum

  • ₺196.74
  • ₺155.34
(0 Müşteri Yorumları)

Ofis ve Okul Malzemeleri

Sku:
  • e454745
Etiketler:
  • öğretmen için işaretçi çubuğu, öğretmen için teleskopik çubuk, teleskopik işaretçi çubuğu, Öğretmen İşaretçisi, Araçlar
  • Kaynak - Anakara Çin

İşaretçimiz, elektronik beyaz tahta, geleneksel yazı tahtası ve geniş ekranda kullanılabilen profesyonel bir teleskopik elektronik beyaz tahta öğretim işaretçisidir.

Teleskopik işaretçi paslanmaz çelik çubuk, özel buzlu kauçuk sap ve beyaz yumuşak mantar keçeli kalem ucundan yapılmıştır.Tutamak rahat ve kaymazdır,yumuşak keçe kafası ekrana ve beyaz tahtaya zarar vermez, işaretçi paslanmaya karşı dayanıklı ve dayanıklıdır.

Öğretmenin işaretçisinin uzatma uzunluğu 99 cm / 39 inç, kasılma uzunluğu 20 cm / 7,9 inç ve tutamak uzunluğu 12 cm / 4,7 inçtir.

7 Bölüm Şaft Tasarımı: Sunum işaretçisinin her bölümü yakından birleşir, sabittir ve sallanmaz, ihtiyacınız olan uzunluğu esnek bir şekilde ayarlayabilirsiniz.

Geleneksel yazı tahtası, elektrikli beyaz tahta için uygundur, öğretmen öğretimi, konferans eğitimi, konferans kum masası, kum masası konuşması, öğretim, açık hava etkinlikleri için geçerlidir.

Boyutu: Ayarlanabilir 7.9 in-39.4 in

Renk: siyah

Malzeme: paslanmaz çelik + sünger

Paket içeriği:

Sınıf için 2 * Geri çekilebilir işaretçi çubuğu

/

Sınıf için 3 * Geri çekilebilir işaretçi çubuğu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: