Deri Yer İmi Kalp Yer İmi Kitap Sayfası Köşe İşaretleyici Sayfa Bölücü Su Geçirmez Taşınabilir Kitap Kurdu için Kadın Erkek Çocuklar H8WD

  • ₺15.48
  • ₺12.87
(0 Müşteri Yorumları)

Ofis ve Okul Malzemeleri

Sku:
  • e463030
Etiketler:
  • 3D Yer imi, işaret, malzemeleri, işlemeli yer imi, kitap aksesuarları
  • Tip - işaret
  • Kaynak - Anakara Çin

Deri Yer İmi Kalp Yer İmi Kitap Sayfası Köşe İşaretleyici Sayfa Bölücü Su Geçirmez Taşınabilir Kitap Kurdu için Kadın Erkek Çocuklar H8WD

Özellikler:

marka yeni ve yüksek kaliteli

DERİ KİTAP SAYFASI KLİBİ.Deri sayfa köşesi işaretçisi kitaptan kolayca düşmez ve sayfayı çevirdiğinizde fazla hareket etmez. book.It kitaplara metal veya plastik yer imlerinden daha az zarar verir.Size uzun süre kullanım sağlar.

BENZERSİZ tasarım.Zarif kalp şeklinde tasarım, ince ve düzgünce dikişli.Bu tür deri kitap sayfası bölücüler, çocuklar, erkekler, kızlar, öğrenciler, öğretmenler, kitap severler, yazarlar, sanatçılar, ressam, iş kadınları ve erkekler arasında çok popülerdir.

EN KALİTELİ, DAYANIKLI.Yüksek kaliteli çevre dostu deri malzeme süper dayanıklılık sağlar.Aşınmaya dayanıklı, kirli geçirmez, su geçirmez, çizilmez, kırılmaz.Romanlar, kurgular, yemek kitapları, dergiler vb.Gibi ağır hizmet kitaplarını tutmak için idealdir.

TAŞINABİLİR OKUMA MALZEMELERİ.Cep boyutu: 2 "x 2.2".Hafif ve taşınabilir.Deri yüzey kaymaz bir kaplamaya sahiptir, bu nedenle kaymaz ve açılı olarak bile yerinde tutar.Okuma, not alma sırasında iyi bir yardımcı ve aynı zamanda benzersiz bir güzel kitap dekorasyonu.

ENFES BİR HEDİYE.Öğrenciler, çocuklar, erkekler, kızlar, kitap severler, kadınlar, erkekler, iş memuru, sanatçılar, tasarımcılar, yazarlar, öğretmenler, kitap kurdu, Noel, Cadılar Bayramı, Yeni Yıl, Doğum Günü, Yıldönümü Günü, Çocuk Bayramı, Anneler Günü vb.İçin ideal hediye.Ayrıca sınıf ödülleri, iş etkinlikleri hediyeleri vb.İçin mükemmel seçim.

Özellikler:

Malzeme: Deri

Renk: Resim Gösterildiği Gibi

Toplam Boyut: Yaklaşık. 5. 5x5. 7 cm/2x2. 2 inç

Ağırlık: Yaklaşık. 5g

Paket içeriği:

1 Adet Deri Yer İmi

Not:

Renkler rastgele teslim!

Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkür ederim

İnceleme ekleme

Puanınız: