Güneş led ışık açık kamp lambası USB şarj edilebilir lamba Maket asılı gece ışıkları acil Lanterna balıkçılık için

  • ₺575.47
  • ₺287.74
(0 Müşteri Yorumları)

Işıklar ve Aydınlatma

Sku:
  • e472976
Etiketler:
  • güneş led ışık, güneş çadır ışık, ekipman, kamp ışık, Kamp fener, Taşınabilir ışık
  • Sertifika - ce
  • Gövde Malzemesi - abs
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Güç Kaynağı - Şarj edilebilir Pil
  • Kullanım - BARBEKÜ, Balık tutma, Yürüyüş
  • Baz Tipi - Kama
  • Öğe Türü - Taşınabilir Fener
  • Işık kaynağı - LED Ampuller
  • Model Numarası - yzl220208'nın sohbeti
  • Marka Adı - KİNGSHAN

【LED acil kamp fener】 LED ampul, 680W kısılabilir, 1000 lümen pozitif beyaz ışık (5000K) yayabilir.Taşınabilir şarj edilebilir acil durum ampulü, artık geceleri elektrik kesintileri ve açık hava etkinlikleri konusunda endişelenmenize izin vermez.

【4 aydınlatma modu seviyesi】 Bu güneş kamp ampulünün üç modu vardır: güçlü ışık / flaş ışığı/ düşük ışık / yan ışık, pil ömrü yaklaşık 6 - 8 saattir ve 55 metrekarelik bir aydınlatma aralığıdır.Geceleri kamp yapmaktan günlük işe veya eve kadar çeşitli görevler için aydınlatma sağlayın.

【İki şarj yöntemi】 Kamp ışıklarımız solar şarjı ve USB şarjı destekler.İstediğiniz zaman açık havada veya içeride şarj edebilirsiniz.İki şarj modu size daha hızlı ve daha güvenli bir şarj deneyimi sunar.

【Kancalı kamp lambaları】 Sert metal portatif kancalar, aydınlatma için çeşitli yerlere asılabilir.Dahili 2 Adet 18650 lityum pil, 5.5 V 1200 mAh polikristal silikon güneş paneli, yaklaşık 8 saat tam güneş şarjı, enerji tasarrufu ve çevre koruma, açık havada elektrik tükenmesi konusunda endişelenmenize gerek yok.

【Geniş uygulama yelpazesi】 IP65 su geçirmezlik derecesi, böylece bu şarj edilebilir lamba hafif yağmur ve karda normal şekilde çalışabilir.Acil durum ampulü elektrik kesintileri, kasırgalar, açık hava kampları, partiler, barbeküler sırasında açık kalabilir ve günlük ev aydınlatması olarak da kullanılabilir.Kanca tasarımı, bu çadır ışığını ağaç, araba veya çadır direği gibi herhangi bir yere asmanıza olanak tanır.Çok kullanışlı ve kullanımı kolaydır.

Gönderi ve Görevleri 1) biz Emugrup.com.tr tarafından dünya çapında gemi Standart Nakliye, Singapur Post, Çin Post, E-paket, SunYou Ekonomik Hava Posta, EMS, TNT, DHL, Fedex ve böylece. 2) Ürün ödeme onaylandıktan sonra 5 iş günü içinde sevk edilecektir. 3) Eğer 35 gün sonra ürün almazsanız, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. 4) İthalat vergileri, vergiler ve harçlar Ürün fiyatına dahil değildir.Bunlar BURYER'IN SORUMLULUĞU. 5) Brezilyalı Alıcıya , Brezilya posta servisi, ithal edilen herhangi bir ürünü serbest bırakmak için 15.00 R$(yaklaşık 3.5 ABD doları) talep ediyor, alıcı parsel almadan önce bunun için ödeme yapmalı, lütfen buna dikkat edin.Teşekkür ederim.Nasıl sipariş Verilir Birden fazla ürün için sipariş vermek için lütfen "alışveriş sepetini" kullanın, tüm ürünler alışveriş sepetinize eklendikten sonra "Sepete Ekle" ye tıklayın, "Alışveriş sepetini Görüntüle "ye tıklayın, ardından"Bu satıcıdan satın alın", sonunda ödeyin.Iade ve iade 1) Ürünü alındığı tarihten itibaren 7 gün içinde bize iade edebilirsiniz.Bu ürün elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız. 2) Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni. 3) Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Emugrup.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz. 4) Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.Aksi takdirde, nakliye maliyeti alıcı tarafından karşılanacaktır.Bize ulaşın 1) Herhangi bir soru, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen. 2) Tüm mesajlar veya e-postalar 12 saat içinde cevaplandırılacaktır, tatiller ve hafta sonları hariç (Pekin saati).Geribildirim Bizim öğeler memnun iseniz teşvik olarak bize 5 yıldız bırakın lütfen.Memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin, memnun olana kadar en iyi hizmeti sunacağız!

İnceleme ekleme

Puanınız: