Popüler Gözlük güneş gözlüğü Burun Pedi Optik izle Tornavida Tamir Vidaları Somun Aracı Çeşitli Kiti Kutusu ile

  • ₺83.17
(0 Müşteri Yorumları)

Ev Geliştirme

Sku:
  • e474283
Etiketler:
  • göz camı mı, teneke gözlük göz, tornavida elektrikli direl, göz camı 6, gözlük parlak gözler, vastar elektrikli tornavida, tornavida elektrikli metal, gözlük boyutu gözler, elektrikli tornavida güçlü, lenssiz gözlük göz
  • Kendin Yap Malzemeleri - ELEKTRİK
  • Öğe Türü - Somun ve Cıvata Setleri

Açıklama: 191 ADET Paslanmaz Çelik Vida seti Renk: gümüş Malzeme: Paslanmaz Çelik\plastik Paket içeriği: 20xM1 3.6 mm Paslanmaz Çelik Çapraz vida 20xM1.2 3.6 mm Paslanmaz Çelik Çapraz vida 20xM1.4 4mm Paslanmaz Çelik Çapraz vida 20x1.4mm Plastik Dışbükey Yıkayıcı 20x1. 4mm Plastik Yıkayıcı 20x1. 4mm Plastik vidalı kapak 10x vida burun pedi 10x yuvarlak burun pedi 2x kulaklık yastığı 20xM1.2 paslanmaz çelik somunlar 20xM1 .4 paslanmaz çelik somunlar 1x tornavida 1 xplastic kutusu Not: Rusya tam adı hakkında yeni politika yayınladığından , pls her alıcı fatura adresinizde ödeme yapmadan önce tam adınızı sunar.Büyük işbirliğiniz için teşekkürler !

Ödeme Yöntemi

Biz sadece Emanet,Kredi kartı,Western Union.

Lütfen siparişin 7 günü içinde ödeme yapın.

Nakliye Şartları

Standart Hizmet Çin post airmail veya Hong Kong post airmail'dir.

Hızlandırılmış Hizmet Çin post ems'dir.

Teslimat adresini değiştirmek isterseniz lütfen ödemenizden önce bize bir e-posta gönderin

Tatil Sezonunda nakliye süresi (Noel, Çin Yeni Yılı vb.) Normalden daha uzun olabilir.Lütfen gecikme olarak 5-10 gün daha ekleyin.

İade Süresi

Arızalı bir ürün almanız durumunda, müşterinin yeni bir ürün için iade veya değişim talebinde bulunmak için alındığı tarihten itibaren 7 güne kadar süresi vardır.

Yanlış bir öğe aldıysanız, öğeler orijinal ve kullanılmamış durumda iade edilmeli ve ayrıca orijinal kutusunda ve ambalajında olmalıdır.

Fikir değişikliği nedeniyle geri ödemelere veya değişimlere izin vermiyoruz.Lütfen teklif vermeden önce kılavuz olarak verilen tüm açıklamaları okuyun.Doğru öğeyi gönderdiğimizden emin olmak için her adım atılmış olsa da, farklı öğeler aldığınızda durum olacaktır. description.In böyle bir durumda, durumu düzeltebilmemiz için derhal bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

İnceleme ekleme

Puanınız: