3 Rulman bisiklet pedalları Dağ bisiklet pedalları Kaymaz Ultralight Naylon Fiber Platformu SPD Bisiklet Pedalı Bisiklet Bisiklet Parçası

  • ₺863.96
  • ₺440.65
(0 Müşteri Yorumları)

bisiklet parçaları

Sku:
  • e503841
Etiketler:
  • bisiklet pedalları, Pedal, mtb bisiklet pedalları, Pedallar, parçalar, klipsiz pedallar
  • Pedal Cihazı Kategorisi - Katlanma
  • Malzeme - Çelik
  • Pedal Kategorisi - Ultralight Pedalı
  • Model Numarası - 3 Rulman Bisiklet Pedalları
  • Kullanmak - Yol Bisikletleri, Dağ Bisikleti
  • Kaynak - Anakara Çin

3 Rulman bisiklet pedalları Dağ bisiklet pedalları Kaymaz Ultralight Naylon Fiber Platformu SPD Bisiklet Pedalı Bisiklet Bisiklet Parçası

Mermi noktaları: 1、daha geniş platform ve hafif: 3.93*4.92 geniş platform pedalları ile sürüş sırasında ayağı daha eşit bir şekilde destekler ve sizin için daha rahat bir sürüş deneyimi sağlar.

2、Büyük Kulplar: Her iki taraftaki kaymaz tırnaklar pedallarda daha fazla güvenlik sağlar ve ayaklarınızı yerinde tutar.Çamurlu bir yolculuktan sonra kalın bir çamur tabakasıyla kaplı olsalar bile, ayaklarınızın pedallardan kayması konusunda endişelenmeyin

3、Dayanıklı Malzeme: Bisiklet pedalları dağ bisikleti, sıradan çelikten daha güçlü ve daha iyi yük taşıma performansına sahip krom-molibden çelik malzemeden yapılmıştır.

4、Evrensel vida bağlantı noktası: Bisiklet pedallarının evrensel vida bağlantı noktasının sabit sürüş sırasında gevşetilmesi kolaydır process.It 8MM iç altı kullanılarak monte edilebilir ve demonte edilebilir.

5、Su geçirmez ve toz geçirmez: yetişkin yedek bisiklet pedalları alüminyum alaşımdan yapılmıştır materials.It sızdırmaz ve su geçirmezdir, pedalların paslanması konusunda endişelenmenize gerek yoktur

Binicilik için en iyi seçim

1. Düz pedal Naylon kompozit bir gövdeye sahiptir ve yan başına sadece 0,88 lb ağırlığındadır, daha hafif bir düz bisiklet pedalı sizi daha enerji verimli hale getirir.

2. Platform, herhangi bir ayak veya ayakkabı boyutuna sığacak kadar büyüktür ve pedal yüzeyinde ayaklarınızı yerinde tutmaya yardımcı olan küçük pimler bulunur.

3. Bisiklet pedallarının kullanımı ve kurulumu son derece kolaydır, bu da onları işe gidip gelmek için en iyi seçim haline getirir.

Ürün malzemesi: alüminyum alaşımlı gövde / krom-molibden çelik mil

Ürün boyutu: 100 * 125mm / 3.93 * 4.92 in

Ürün ağırlığı: 400g

Ürün Rengi: Siyah / Kırmızı / Gümüş

Ürün uygulaması: pedal SPD sistemi / düz pedallı eğlence

Liste

Dağ Bisikleti Pedalı*2

İnceleme ekleme

Puanınız: