SATA USB 3.0 Adaptörü USB 3.0 SATA Adaptörü Hiçbir Sürücü Gerekli Sabit Disk Konektörü SATA 2.5 SSD HDD sabit disk sürücüsü

  • ₺101.82
  • ₺71.23
(0 Müşteri Yorumları)

Ofis ve Okul Malzemeleri

Sku:
  • e506100
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Tanım:

1. Özellikle 2,5 inç SATA SSD/HDD için tasarlanmış, dizüstü bilgisayarınızın sürücü alanını artırmak için hızlı bir şekilde bağlanabilirsiniz.

2. Tak ve çalıştır, hiçbir sürücü gerekli, hiçbir ek güç kaynağı gerekli.

3. 5 Gbps'ye kadar USB 3.0'ın süper veri aktarım hızını destekler ve yüksek çözünürlüklü bir filmi aktarmak yalnızca birkaç saniye sürer.

4. Maksimum okuma kapasitesi ulaşabilir 16T.So kapasite yeterli.

Belirleme:

Tipi: yama kablosu

Arayüz: USB'den sata'ya

Çip: yüksek performanslı çip

Veri aktarım hızı: 500 (mb / s)

Hat uzunluğu: yaklaşık 0.25 m/9.84 in

Ürün Listesi:

SATA USB 3.0 Adaptörü *1

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Hızlı Bağlantı】 Sata'dan USB 3.0 Adaptörüne 2,5 inç SATA SSD/HDD için özel olarak tasarlandığından, dizüstü bilgisayarınız için sürücü alanını artırmak için hızlı bir şekilde bağlanabilirsiniz.

2.【Yedekleme Gerçekleştirin】 USB'den sata'ya Adaptörün dizüstü bilgisayarınıza depolama alanı eklediğini, yedekleme yaptığını ve disk görüntüleri oluşturduğunu göz önünde bulundurarak maksimum okuma kapasitesi 16T.So kapasite yeterli.

3.【Birkaç Saniyeye Kadar】 Avantajları, USB C'den SATA Adaptörüne ölçülen hızın 450 MB/s'ye ulaşabilmesi, 5 Gbps'ye kadar USB 3.0 süper veri aktarım hızını desteklemesi ve yüksek çözünürlüklü bir filmi aktarmanın yalnızca birkaç saniye sürmesidir.

4.【Kullanımı Kolay】 SATA-USB C Adaptörünün tak ve çalıştır, sürücüsiz ve ek güç kaynağı olmadığı göz önüne alındığında, çeşitli USB-A cihazlarını ve sabit sürücüleri her zaman, her yerde bağlamanıza olanak tanır.

5.【Birçok Durum için Uygundur】 USB'ye Sabit Sürücü Okuyucusu geniş bir uygulama yelpazesine sahip olduğundan, dosya depolama ve genişletme elde etmek için bilgisayarınıza, yönlendiricinize, oyun konsolunuza, TV'nize ve diğer uygulamalara bağlanabilir.

İnceleme ekleme

Puanınız: