2 ADET 58mm Omni Kolay Tekerlekler Brompton Katlanır Bisiklet Aksesuarları Makaralı Raf Tekerlekleri Rulman M6*60MM Vidalar 10KG Yük

  • ₺1 213.98
  • ₺606.99
(2 Müşteri Yorumları)

Uzaktan Kumandalı Oyuncaklar

Sku:
  • e52319
Etiketler:
  • yük omni tekerlekler, naylondan itme tekerleği aksesuarları, Hot Wheels, omni tekerlek naylon, trx 4 defender
  • Yaş Öner - 12+y
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - naylon
  • Marka Adı - DC
  • Kullanmak - Araçlar ve Uzaktan Kumandalı Oyuncaklar

Sınırlı fiyat Satış sırasında! kuponu kullandıktan sonra 18.56$.Satış sonrası 34.6$ ' a kadar çıkacak.

Rafınız yoksa farklı modeller için alışveriş rehberi: A, C, P, T hattı dahil tüm seriler çatala bir çift takabilir.(satın almak için) Bir rafınız varsa: Bir hat, raflı C hattı 2 çift kurabilir.P hattı, brompton gelişmiş raflı T hattı sadece 1 çift kurabilir.diğer marka raf ile, hangi destek 58mm OD tekerlekler yükleyebilirsiniz 2 pairs.Kaç tane tekerlek satın almanız ve nereye takmanız gerektiğinden hala emin değilseniz, lütfen müşteri hizmetlerine başvurun.

Avantajlar:

➤Kolay kullanım için yumuşak dönüşler commute.No daha uzun süre düz çizgi uygulama ile sınırlıdır.

➤İhtiyacınız olan tüm aksesuarları donatın.

➤ Önceden monte edilmiş tekerlekler olarak gönderilir, bir ortaokul öğrencisi bile kendisi kurabilir.

➤Daha yüksek yük kapasitesi için yükseltme, 1 çift 20 kg yük.

➤Sağlam, dayanıklı, aşınmaya dayanıklı.

Özellikler:

Malzeme: naylon / PA plastik / alüminyum alaşım

Yük kapasitesi: 10 kg/her

Uygulama: Brompton orijinal itme kolay tekerlekleri değiştirin

Ağırlık: 58mm

Kalınlık: 28mm

Normal sürüm paket şunlardır:

2 adet omnı 95A tekerlekler, 4 adet rulmanlar, 4 adet contalar, 2 adet M6x45mm vidalar, 2 adet M6x60mm vidalar, 2 adet M6 fındık, talimatları.

Sessiz sürüm paketi şunları içerir:

2 adet omni 75A tekerlekler, 4 adet rulmanlar, 4 adet contalar, 2 adet M6x45mm vidalar, 2 adet M6x60mm vidalar, 2 adet M6 fındık, talimatları, fix çanta(20 adet değiştirilebilir küçük oval tekerlekler, 20 adet M2.5x8mm vidalar, 20 adet M2. 5 fındık)

Çatal efektine takın:

➤ Kurulum:

Farklı ihtiyaçlara uyacak şekilde 4 adet vida (M6*45MM vidalar 2 adet, M6*60MM vidalar 2 adet) ile donatılmıştır.

M6 fındık ile

Tekerleklerin takılması 4 mm altıgen lokma anahtara ihtiyaç duyar.

Contalar dahil bir yatak seti ile donatılmış, 6 mm'lik deliklere uyar, 2015'ten önceki bisikletiniz varsa, lütfen M5 vidaların özel bağlantısını satın alın.

Satın alma ipuçları:

Tekerleklerimizin nromal kolay tekerleklerden daha kalın olması nedeniyle, birkaç müşteri çatala takmanın sürüşü etkileyeceğini söylüyor. littel.In bu durumda, rafa monte edilmesini tavsiye ettik.

Özelleştirilebilir dikkat: Farklı renk ve sertlikte özelleştirilmiş tekerlekleri kabul ediyoruz , gerekirse lütfen müşteri hizmetlerine başvurun.Toplu siparişler müzakere edilebilir.

Q&A:

S: Bu tekerlek C hattı bromptonum için uygun mu?

C: Evet, A Hattı, C Hattı, P Hattı, T Hattı için uygundur.Üniversal tekerleğin dış çapı 58 mm, kalınlığı 26 mm'dir ve M6*60 mm ve M6*45 mm soket başlı vidalar ve naylon kilit somunları standarttır.

Dış çapı 58 mm yeterli olduğu sürece sabit pozisyon için M6 vidalar (60 mm) kullanılabilir.Veya 45mm uzunluk) ve M6 somunu monte edilebilir; dış çap 58mm olduğu sürece 3 altmış, Mızrak, nane, aeroffix gibi Brompton dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere M6 vida sabitleme delikleri de monte edilebilir.

S: Omni tekerleğinin yatakları var mı?

C: Evet, her omni tekerleği iki toz geçirmez ve sızdırmaz bilyalı rulmanla donatılmıştır ve nasıl sıkıldığına bakılmaksızın sorunsuz bir şekilde dönebilen bir destek halkası ile donatılmıştır ve kurulumu kolaydır.

S: Bir brompton bisiklet için kaç tane almalıyım?

A: esnek direksiyon elde etmek için, bir çift yüklemeniz gerekir two.To 360 derece yerinde dönüş elde etmek için iki çift dört omni tekerlek satın almanız gerekir.

S: Çok yönlü tekerleklerin kaç versiyonu var?

C: Yalnızca bir sürüm, yani geliştirilmiş sürüm vardır.Her döner tekerlek 10 küçük alüminyum alaşımlı mil ile donatılmıştır (piyasadaki omni tekerlekler plastik mildir) ve pürüzsüzlük ve yük taşıma yaklaşık 3-5 kat artar, bu da daha pürüzsüz ve daha uzun ömürlüdür.

S: Takmak için bir arka rafa sahip olmak gerekli mi?

C: Hayır, doğrudan eyerin altındaki arka çatala monte edilebilir.

S: Küçük bir kumaş çamurluğa monte edilebilir mi?

C: Şu anda desteklenmiyor.Çamurluk için özel üniversal tekerlek yakın gelecekte satışa sunulacak.En yeni bilgileri almak için mağazamızı takip etmeye hoş geldiniz.

S: Yüklemek için orijinal arka rafa sahip olmak gerekli mi?

C: Hayır, orijinal arka raf, değiştirilmiş S versiyonu rafı veya değiştirilmiş karbon fiber, titanyum alaşımı, alüminyum alaşımlı arka raf olsun, esas olarak arka raf orijinal çalıştırması kolay tekerlekle donatılabilir ve evrensel tekerleğimiz monte edilebilir.tekerlek.

Arka raf olmasa bile, eyerin altındaki arka çatala monte edilebilir.

S: Dikkat etmeniz gereken herhangi bir kurulum ipucu var mı?

A: ağırlık merkezi ön tekerlek gidon tarafına doğru önyargılı olduğunu zaman bez olduğunu folded.It ağırlık merkezinin etkisinin bir kısmını dengelemek ve dört tekerleğin yere inebilmesini sağlamak için ön tekerleğin gidon tarafına monte edilmesi önerilir. aynı zamanda.Ayrıca, kolay çalışan tekerlek için bir uzatma braketi satın almayı düşünebilirsiniz ve üniversal tekerleği brakete takmak, ağırlık merkezinin bir tarafa önyargılı olması sorununu da tamamen çözebilir.

Anonymous

2022-08-08

Süper hızlı geldi. Yüklemeniz gerekiyor. Kaliteli

Anonymous

2022-11-08

Bisikletime takıldı. Şimdiye kadar harika çalışıyor

İnceleme ekleme

Puanınız: