15x35mm Doğal Şifa Kristal Taş Reiki Piramit Altıgen Siyah Obsidyen Sarkaç Zincir Kolye Erkekler Kadınlar İçin takı

  • ₺15.29
(1 Müşteri Yorumları)

Kolyeler ve Kolyeler

Sku:
  • e53577
Etiketler:
  • orgonit kolye reiki, halhal siyah turmalin, kalem ametist, kolye büyük sarkaç, siyah obsidyen broş, fang siyah obsidyen kolye, hoodie reiki, kolye cin sarkaç, küpe yuvarlak sarkaç, büyük doğa taş kolye
  • Öğe Türü - Kolyeler
  • İnce veya Moda - Moda
  • Ağırlık - 16G
  • Kolye Tipi - daire
  • Ürün Tipi - Taş Reiki Piramit Altıgen Sarkaç Zincir Kolye
  • Marka Adı - GÜZEL GÖSTER
  • Cinsiyet - Üniseks
  • İşlev - Fitness Takipçisi
  • Uyumluluk - Tüm Uyumlu
  • Düzenli paketleme - Her Parça Ayrı Kilitli torbalarda / Kağıt kartında / OPP torbasında
  • Tarz - Klasik
  • Model Numarası - sl341
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Boyut - 16X36mm
  • Metal Türü - Çinko alaşımı
  • Şekil \ desen - Kristal Sütun
  • Malzeme - Taş, Ametist Aventurin Kaplan Gözü Akik Temizle Kuvars

Sevgili Uluslararası Alıcılar Lütfen Dikkat:

1).Dönüşüm: 1 inç = 25.4 mm veya 1mm = 0.03937 inç.

2).Fotoğraf gerçek boyutu göstermiyor, boyut detayları için lütfen açıklamaya bakın.

3).Her monitörün renk kalibrasyonu nedeniyle renk biraz değişebilir.

4).Ürünümüz ve fiyatımızla ilgili sorunuz 24 saat içinde cevaplandırılacaktır.

5).Lütfen özel isteklerinizi (Renk, Paket, Nakliye vb.) Listeleyin. ) ödemeyi yaptığınızda.

6).Satılan tüm mal anlaşmaları, sevk edilmeden önce kaliteli ve sıkı test altındadır.Herhangi bir kalite probleminden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Desteğiniz için teşekkür ederiz!

Çünkü şifa sarkaç kolye doğal bir taştır,

renk koyu ve açık olacak,

yani bizim sevkiyat seçimi olmadan rastgele sevkiyat.

ÜRÜN ÖNERİSİ

BİLEZİKLER İÇ ÇEVRE ÖLÇÜM YÖNTEMLERİ

Bileğinizin etrafını ölçmek için bir kağıt ölçüm bandı kullanın.Eğer yoksa, bileğinizin etrafına sarmak için her bir ipi kullanabilir ve ardından uzunluğu düzenli olarak ölçebilirsiniz. ruler.To mükemmel bilezik bedeninizi bulun, aşağıdaki adımları izleyin:

1.Ölçmek için esnek kural

Bileğinizi esnek bir bantla ölçün Aşağıdaki resimdeki bilek kemiğinin hemen altındaki ölçümler ve sayıyı bandın sıfır noktasıyla buluştuğu noktada işaretleyin.Bu sizin bileziğinizin iç çevre boyutudur.

2.DIY ölçümü

Düz bir kağıt şeridi veya bir ip parçası kullanıyorsanız.Bedeninizi bir kalem veya kurşun kalemle işaretleyin ve uzunluğu normal bir cetvelle ölçün.Bu sizin bileziğinizin iç çevre boyutudur.

Ölçü ipi sıkılmalıdır (çok önemlidir), 2-3 kez ölçün

BİLEZİKLER BOYUT REFERANSI

48 SAAT hızlı KARGO

1.Biz ödeme onay alındıktan sonra 48 saat içinde gemi garanti (Tatil hariç).

2.Beklenmedik bir durum varsa (örneğin, sipariş 48 saat içinde gönderilemiyorsa), mümkün olan en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz ve siparişinizi yakında göndermek için yakından takip edeceğiz.

3.Öğeler Emugrup.com.tr Standart Nakliye yoluyla gemi, ePacket(7-18 iş günü gelmesi) veya Çin sonrası hava Posta.Çin sonrası hava posta elinize gelmesi 15-60 iş günü gerekir.

4.Size en güvenilir nakliye hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Ancak, Üçüncü taraf hizmeti tarafından işlendiği için teslim süresini kontrol edemiyoruz, ancak parsel beklenen süre içinde gelmediyse, lütfen bizimle iletişime geçin, izlemenize ve size memnun bir cevap vermenize yardımcı olacağız.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.

ödeme

1.Şu anda, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro banka kartı, WebMoney ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.Gelecekte Emugrup.com.tr'te daha fazla ödeme seçeneği mevcut olacak.Sizin için en uygun yöntemi seçebilirsiniz.

2.To çıkarlarınızı koruyun, Ödemeniz geçici olarak Emugrup.com.tr tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar bize bırakılmayacaktır.

GÜZEL takı İADE politikasını GÖSTER

1.Öğeleri değiştirmek veya iade etmek istiyorsanız, lütfen ürünü aldıktan sonra 7 gün içinde bizimle iletişime geçin.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.

2.Öğeyi iade etmeden önce makbuz adresini kontrol etmek için lütfen bizimle iletişime geçin.Öğeleri iade ettiğinizde lütfen takip numarasını bize bildirin.Alıcılar öğeyi iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.İade öğelerinizi aldıktan ve kontrol ettikten sonra size yepyeni öğeler göndereceğiz veya size geri ödeme yapacağız.

DAMLA NAKLİYE

ipuçları:

Lütfen sipariş vermeden önce adresinizi müşterinizin adresine değiştirin.

geri bildirim

Sevgili Alıcılar, Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim çok önemlidir .Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz.Onları aldıktan sonra ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorun bulursanız, lütfen hemen bizimle iletişime geçin ve sorunların bazı resimlerini bize gösterin, Bunları sizin için çözmek için elimizden geleni yapacağız.

5 Yıldızlı Geribildirim için çok teşekkür ederim!

Anonymous

2022-10-28

Kırıldı.

İnceleme ekleme

Puanınız: