E85 dönüşüm kiti 4cyl Soğuk Başlangıç Yrd. biyoyakıt e85, etanol araba, biyoetanol dönüştürücü e85 flex yakıt kiti

  • ₺3 147.77
  • ₺2 644.09
(1 Müşteri Yorumları)

Güvenlik ve Koruma

Sku:
  • e58846
Etiketler:
  • h8 dönüşüm kiti, aksesuarlar biyoetanol, kiti e85, rc 18 etanol, lpg tulum, honda kiti e85, etiket e85 flexfuel, sensör esnek y9, kit e85 8, e85 ağları
  • Öğe Türü - Kablolular
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Menşe Yeri - Çin (Anakara)
  • Model Numarası - 4cyl, 4 silindir
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Marka Adı - POMİACAM'IN
  • Boyut - 4CYL

E85 dönüşüm kiti

1. soğuk yıldız ile

2.DAHİLİ sıcaklık.ALGILAYICI

3 4 Silindir E85 Dönüşüm Kiti

E85 dönüşüm kiti 4cyl Soğuk Başlangıç Yrd. biyoyakıt e85, etanol araba, biyoetanol dönüştürücü

E85 dönüşüm kiti 4cyl EV1 (plastik kasa) Soğuk Başlangıç Yrd.,

flex yakıt dönüşüm kitleri

yakıt sistemi conveter E-85

Fabrikamız ile ilgili olarak :

Shenzhen Autoptech Teknoloji A. Ş. Ltd, dünyanın önde gelen video gözetim, görüntü sinyal işleme, mobil DVR ve CMS yazılımı üreticilerinden biridir ve küresel müşterilere video gözetim, güvenlik ve araç gözetimi alanında yüksek kaliteli ürünler sunmanın yanı sıra müşteri odaklı hizmetler ve çözümler geliştirerek müşteriler için katma değer yaratmak küresel pazarda rekabet gücü ve geniş gelişme.

1. DAHİLİ sıcaklık.ALGILAYICI;

2. SOĞUK ÇALIŞTIRMA ASST / Soğuk Motor Çalıştırma Asst ;

3. Konektör tiplerine sahip 4, 6, 8 silindir modelleri;

4. CE onaylı ve Avrupa direktiflerine uygunluk

4. Endüstriyel en uzun 5 yıllık fabrika garantisi ile kaliteli ;

5. rekabetçi fiyat ile flex yakıt etanol alternatif yakıt;

Ürünleri Dikkate Alın:

E85 flex yakıt etanol alternatif yakıt, benzinli araçların alternatif yakıt olarak yalnızca etanol ile çalışmasına izin verir.

esnek yakıt etanol alternatif yakıt, E. C.'den gelen sinyali yeniden yönlendirerek araç yakıt Enjeksiyon sistemine tak ve çalıştır cihazı olarak kurulur.

M.to yakıt enjektörleri.

E85 endüstrisinde dünya distribütörleri için OEM üretim hizmeti veriyoruz;

EV1, EV6, Nippon Denso, Delphi, Toyota ve Honda için konektör tiplerine sahip 4, 6, 8 Silindirli modellerden oluşan tam seri e85 flex yakıt etanol alternatif yakıt sunuyoruz.

flex yakıt etanol alternatif yakıtgerçek soğuk çalıştırma teknolojisi ve dahili sıcaklık ile.algılayıcı.Bu kitler, elbette, sıcaklık olduğunda motorunuzun soğuk çalıştırması için kolay olacaktır.10°C'nin altına düşer.

esnek yakıt etanol alternatif yakıtı CE onaylıdır ve Avrupa direktiflerine uygundur: EMC 2004/108/EC, EN55022: 2010, EN61000-3-2:2006+A1:2009+A2:2009, EN61000-3-3:2008, EN55024: 2010

endüstriyel en uzun 5 yıllık fabrika garantisine sahip esnek yakıt etanol alternatif yakıtı (devre kartında 5 yıl ve kablo demetleri ve konektörler gibi diğer mekanik parçalarda bir yıl bekletin)

Özellikler

** flex yakıt etanol alternatif yakıt, araçlarınızda OBD2 emisyonları ve yakıt haritalama sistemleri üzerinde çalışır ve bu da gaz ve etanol arasında otomatik bir geçiş oluşturur.Yakıt haritası aracınız için otomatik olarak ayarlandığından, seçtiğiniz etanol ve gaz karışımını doldurmanız yeterlidir.

** Otomobil üreticileri çıktıkça mevcut araçlara ve ayrıca yeni ve farklı teknolojilere daha iyi çözümler; Çok Deplasmanlı Sistem (MDS) benzinli motorlara uygunluk.

** Düşük sıcaklık.Soğuk Motor Çalıştırma Yrd.

** esnek yakıt etanol alternatif yakıt, daha iyi yakıt ekonomisi için silindir düşüren araçlara kendini adapte eden bir koda sahiptir.

** esnek yakıt etanol alternatif yakıt, düzensiz, kafa karıştırıcı sinyalleri izleyen ve sorun ortadan kalkana kadar çalışmayı kapatan bir koda sahiptir.Bu, su basmasını önlemek için bir güvenlik özelliğidir.

** esnek yakıt etanol alternatif yakıt, müşterinin yüksek amper çekişi (büyük stereolar vb.) Olması durumunda mikroişlemciye voltaj sinyalini dengeleyen yeni bir özelliğe sahiptir.)

Örnek sipariş açığız .Lütfen hızlı bir cevapla bizimle iletişime geçin .

Bu ürün hakkında 2 yıl garanti verebiliriz.

Ödeme: TT W / U PA-YPA-L E85 dönüşüm kiti

Teslim Süresi örnek için 3 gün . toplu sipariş için 7-15 dya.

Anonymous

2022-12-28

ÇALIŞMIYOR

İnceleme ekleme

Puanınız: