En Quintessential Quintuplets Telefon Kılıfı İçin iPhone 13 12 11 Mini Pro Max XS X Max XR 8 7 Artı Ten Rengi Telefon Kapağı

  • ₺90.26
  • ₺50.54
(1 Müşteri Yorumları)

Cep Telefonu Aksesuarları

Sku:
  • e60261
Etiketler:
  • Telefon Kılıfı, xiaomi redmi not 11 pro 5g durumda, iphone 14 pro kılıf beşli, ıtsuki nakano telefon kılıfı, Aşk Savaştır, durum
  • Uyumlu Marka - Elma
  • İşlev 1 - Telefonu aşınmaya karşı koruyun
  • İşlev 2 - düşme önleyici
  • Kategori - Cep Telefonu Arka Kapak (Telefon Kılıfı)
  • Satış yöntemi - Perakende / Toptan / Damla Nakliye
  • Özellikler - Anti-Parmak İzi, Çizilmez, Toz geçirmez, hafiflik, Mat / Parlama Önleyici
  • İşlev 3 - Anti-Parmak İzi
  • Tasarım öğeleri - Moda / Trend / Kişilik / Serin / Sevimli
  • İşlev 4 - Toz geçirmez
  • Tip - Tam Kapsama, UV Mürekkep Püskürtmeli Baskı Cep Telefonu Arka Kapak
  • Yan Malzeme - Yumuşak Silikon TPU / Sert PC
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Kalite - yüksek kalite
  • Dizayn - Düz, Saydam, Çizgi film, Çiçek, Geometrik, Alıntılar ve Mesajlar, Hayvan, Anime

Diğer modellere ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın, diğer modeller veya renkler için teşekkür ederiz, lütfen bize ulaşın veya sipariş notu!!

Mallarınız ülkenize geldikten sonra ekspres bilgilerin takip edilmemesi veya ekspres kaybının neden olduğu satış sonrası anlaşmazlıkları önlemek için, lütfen Emugrup.com.tr tasarrufu ve standart nakliye hizmetini seçmek için elinizden gelenin en iyisini yapın (Cainiao süper ekonomi global'i kullanın ülkenize geldiğinde, aşağıdaki bilgileri sorgulayamaz- yukarı ekspres bilgi).Teşekkür ederim.

Önemli hatırlatma: Tarafımızdan sağlanan demo resimler, yalnızca görüntüleme amacıyla cep telefonunun yalnızca bir modelidir.Sipariş vermeden önce, lütfen cep telefonunuzun arkasındaki kamera, flaş ve parmak izinin konumunun demo resminin bir kısmının çıkarılmasına neden olup olmayacağına dikkat edin.

Değerli müşterimiz:

aşağıdaki renklere ihtiyacınız varsa, lütfen müşteri hizmetlerimizi bilgilendirmek için bir mesaj bırakın veya sipariş açıklamalarında rengi belirtin ve sipariş için ödeme yaptıktan sonra sizin için değiştireceğiz.

Mağaza hoş geldiniz !

1. Biz destek Dropshipping, toptan ürünler, biz size en iyi fiyat verebilir, yüksek kaliteli ürünler.

Ödeme onaylandıktan sonra, malları 3 gün içinde teslim edebiliriz. (tatil günleri hariç)

2. Nakliye yöntemini seçerseniz: Çin post olağan küçük paket artı, yurtdışında izleme bilgisi sağlayamaz, lütfen endişelenmeyin, ülkenize başarılı bir şekilde ulaşacaktır ve paket kaybı oranı çok yüksektir low.In bu siparişler, takip numarası olmayan herhangi bir anlaşmazlığı kabul etmiyoruz.Projenin bilgilerini gerçek zamanlı olarak izlemek istiyorsanız, lütfen Çin post kayıtlı airmail'i seçin

3. Gelemeyeceğinden endişeleniyorsanız, ePacket veya Emugrup.com.tr'i de seçebilirsiniz.Sadece biraz yük eklemeniz gerekiyor.

4. Lütfen Rus arkadaşlarına dikkat edin: lütfen alıcının tam adını (en az 3 parça dahil) ve posta kodunu doldurun, aksi takdirde paketiniz ülkenizin gümrüklerinden geçemez.

Not: sorularınız varsa, nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Biz sorunu çözmek için çalışacağız.

Tüm öğeler %100 % yeni, asla kullanılmayacak ve yeniden kullanılmayacaktır.Ancak, ürünün %100 iyi durumda olduğundan emin olmak için, göndermeden önce kalitelerini kontrol etmek için paketi her zaman açarız.

Tanım

1) Malzeme: Sert PC+Silikon TPU Kenar Durumda .

2) yüksek kaliteli görüntü baskı teknolojisi

3) Görüntü çizilirve asla solmaz.

4) Tüm telefon işlevlerine ve aksesuar bağlantı noktalarına kolay erişim.

5) Telefonunuzu kişiselleştirerek kendinizi ifade edin ve ortaya çıkarın.seçtiğiniz için stokta birçok stil ve renk.Her gün tarzınızı farklı ruh halinize göre değiştirin.

6) Lütfen satın almak için modeli ve model telefonunuzu seçin Bize ulaşın

1. Çin'in en büyük elektronik pazarında bulunuyoruz.Dış ticaretin eşsiz coğrafi avantajlarına ve refahına sahibiz.Dünyanın her yerinden önemli sayıda e-iş sunuyoruz.

2. fabrika fiyatını siz ödersiniz!

Asya'daki fabrikadan doğrudan yeni ürünler satıyoruz.Bu yüzden fiyatlarımız çok rekabetçi.

Göndermeden önce her bir ürün için kişisel olarak incelediğimiz kalite kontrolünü sürdürmek.Tüm öğeler %100 % yeni ve denetlenir.

Bizim öğeler memnun iseniz, bize olumlu geribildirim bırakın lütfen.Olumlu geribildirim bıraktığınızda, sistemimiz aynı gün size olumlu bir geri bildirim verecektir.

Herhangi bir olumsuz ve nötr geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Tüm sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.

Mağazamızı mağaza listenize ekleyin ve ucuz ürünleri kaçırmayın!

Vaka bilgileri

1) iPhone 7/8/7 artı / 8 artı / X / XS / XR / 10 / XS MAX / 11 / 11 pro / 11 pro max / 12 / 12pro / 12 pro max telefon kılıfı için

Malzeme: Sert PC + Silikon TPU Kenar telefon kılıfı

2) Yepyeni %100%

Anonymous

2022-09-15

Söz konusu ve iyi konudan önce gelin

İnceleme ekleme

Puanınız: