Bisiklet Zinciri Kontrol Toka Pense Taşınabilir Bisiklet Zinciri Hızlı Bağlantı Açık Yakın Aracı Hafif Tamir Aksesuarları

  • ₺180.51
  • ₺72.17
(0 Müşteri Yorumları)

Spor & Eğlence

Sku:
  • e6342
Etiketler:
  • rotor hizalama aracı, Zincirler Ölçer, disk rotor aracı, kablo kesici bisiklet, çok aracı
  • Tip - Çok fonksiyonlu Aletler
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - MOJOYCE

Dağ Bisikleti Zinciri Toka Açık Yakın Kelepçe Taşınabilir Bisiklet Zinciri Hızlı Bağlantı Pense Açık Yakın Aracı Hafif Tamir Aracı

Özellik:

1. Yüksek Kalite: Bu bisiklet zinciri tokası pensesi, rahat koltuk tutamaklarına sahip hassas yüksek kaliteli çelikten yapılmıştır.

2. 2'si 1 arada Tasarım: Ana bağlantıların tek elle takılmasını ve çıkarılmasını sağlayan 2'si 1 arada tasarım zincir toka pensesi.

3. Benzersiz Tasarım: Benzersiz tasarım ve özel boyutlu çeneler, ana zincir bağlantısının çıkarılmasını ve bağlanmasını hızlı ve kolay hale getirir.

4. Kullanımı Kolay: Bu bisiklet zinciri bağlantı pensesinin kullanımı kolaydır, yaygın olarak uygulanabilir, dayanıklıdır, profesyoneller tarafından günlük kullanıma uygundur.

5. Memnuniyet Garantisi: Keyifli bir alışveriş deneyimine sahip olmanızı sağlamak için her müşteriye en yüksek müşteri hizmeti standardını sunmaya çalışıyoruz.Herhangi bir sorunuz, sorunuz veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Belirleme:

Adı: Bisiklet zinciri toka pense

Renk: Siyah

malzeme: metal

Ağırlık: yaklaşık 105g

Boyutu: yaklaşık 160*83mm / 6.30 * 3.27 inç

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x Bisiklet zinciri toka pense

İnceleme ekleme

Puanınız: