HRH HP için 14 inç /için HP Pavilion x360 Klavye Kapak 14M-BA 14M-CD 14-BF Silikon Klavye Kapak Deri Çeşitli desenleri

  • ₺112.63
(0 Müşteri Yorumları)

Bilgisayar ve Ofis

Sku:
  • e6441
Etiketler:
  • 2014 hp envy dizüstü, ekran hp pavilion 6, hp alüminyum kapak, klavye hp pavilion sevinç ru, hp p15p kapak, klavye kapağı j104, ultra ince apple dizüstü bilgisayar, x360 15 baz kılıf, kablo hp x360 14, anakart hp pavilion x360
  • yerleşim - ABD Versiyonu
  • Minimum Sipariş Adedi - 1 adet
  • Marka Adı - SAİK
  • Kalınlık - Ultra ince
  • Dil - İngilizce klavye cilt
  • Kod - J27
  • İşlev - Toz geçirmez, su geçirmez
  • Paket - hayır, Perakende ambalaj değil
  • Kaynak - Anakara Çin
  • destek - Dropshipping
  • Malzeme - Silikon, Silikon klavye koruyucu film
  • Uygulanabilir modeller - Macbook
  • Özellik - Su geçirmez Toz Geçirmez
  • Uygulama Boyutu - dizüstü bilgisayar klavyesi
  • Model Numarası - HP dizüstü TPN W125 için
  • Ürün Durumu - stok, mevcut

Özellikler: İngilizce anahtar kelimeler uzun ömürlü profesyonel bir görünüm için şeffaf silikon üzerine basılmıştır, ekstra ince cilt yazmayı kolaylaştırır, temizlenmesi veya dezenfekte edilmesi için uygulanması ve çıkarılması kolaydır. 100 % yepyeni ve yüksek kalite Silikon Klavye kapağı,iş akışınızı geliştirin ve hızlandırın .Ürünlerimiz kalite garantilidir.Toptan Satışa Hoş Geldiniz ve Dropshiping'i Destekleyin!HRH, klavye kaplamalarının mucidi ve organik kaşmir hissini sağlamak için moda tasarımı ile en iyi kaliteyi aramaya devam ediyor.HRH el ekranı klavye kaplamaları, makineler ve diğer satıcılar tarafından çoğaltılamayan bir zanaattır.Temizlemesi kolay, kuru temizleme daha sonra tekrar kullanılabilir.Su geçirmez, en sevdiğiniz bilgisayara zarar verirken klavyeye su, süt, meyve suyu, kahve ve diğer sıvıların sıçraması konusunda endişelenmenize gerek yok.Toz anti-kirli, toz, kurum, kurabiye vb. Önleyebilir.çatlaklara düşmek klavyenin kullanımını ve ömrünü etkiler.Temizlik uygun, klavyenizi temizlemeye hazır her zaman yeni olacaktır.Bu ABD standartları, Avrupa ve ingiliz standart klavye kapağı için uygun değildir

Uyumlu İçin: HP Pavilion x360 14M-CDxxx serisi,14M-CD0001DX 14M-CD0003DX İçin HP 14M-BW*** serisi, 14-BW006NR 14-BW010NR 14-BW065NR İçin HP Pavilion x360 2-in-1 14-BF040WM 14-BF050WM İçin HP 14-CM0010NR 14" Dizüstü Bilgisayar

not:

klavye kapağının kendisi şeffaftır, Isıyla kaynaşmış işlemle birlikte renk kodlu baskıya sahip çok renkli tuşlar Üretkenliği artırır ve zamandan tasarruf sağlar Klavyenize uyacak şekilde mükemmel şekilde tasarlanmıştır

Paket dahil:

1 x klavye kapağı Not:

Lütfen sipariş vermeden önce klavye Sürümünüzü kontrol edin!İşte rehber için bir resim.

Pls modelinizi kontrol edin!

Bu klavye kapağı sadece abd versiyonu klavye içindir (avrupa ve ingiliz versiyonu değil), ayırt edebilirsiniz:

Ürünümüz:

* Ürünlerimiz doğrudan fabrikadan, orta adam yok, yüksek işaretleme yok, bu yüzden kaliteli ürünler ancak çok rekabetçi fiyat sağlayabiliriz.

1.Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir. 2.Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3.Hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır.

1. Dünya çapında NAKLİYE . (Bazı ülkeler hariç)

2. Biz ödeme temizledi sonra 1-2 iş günü içinde sipariş gemi.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. SERVİS TRANSIT TIME E taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

5. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

6. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye co st yarısında hem satıcı hem de alıcı tarafından ayı. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#. 3. Biz TAM Bir geri Ödeme yapacak, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Emugrup.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4. Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir. 2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.

3. Emugrup.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim bizim için çok önemlidir.Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

bizimle iletişime geçin

Çalışma saatlerimiz :

- 10:00 a.m.to pazartesiden cumaya 19:30 (GMT +8)

10:00.m.Cumartesi 15:00 pm (GMT +8)

Ve ofisimiz pazar ve resmi tatil günleri kapalıdır

Geç cevap için tatillerinde özür dileriz

İnceleme ekleme

Puanınız: