Mini Ok Kesici kesim Testere Giyotin Kesme Aletleri Karbon Ok Fiberglas Avcılık Ok Kesici 3-16mm Okçuluk Aksesuar

  • ₺328.95
  • ₺164.47
(0 Müşteri Yorumları)

Hobi & Oyuncak

Sku:
  • e6516
Etiketler:
  • Yaş Öner - 14+y
  • CN - Zhejiang
  • Model Numarası - 1GJ1014'NIN sohbeti
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - Maden

Tanım:

Renk: Kırmızı

MPN: Kesme Okları Araçları

Ağırlık: 100g

Kesme Çapı:3-16mm

Deneyimden konuşmak: Cam elyafı veya karbon çubukları keserken, ince bir tüp (6 mm'lik cam elyafı ok mili gibi) daha etkilidir ve son katmanın bozulmadan kalmasına izin verir)

Geri bildirim

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen öğelerinizi aldığınızda bizim için "Olumlu geribildirim"ve "5 Mükemmel yıldız" bırakmaya yardımcı olun ve sizin için aynısını yapacağız.LÜTFEN OLUMLU GERİ BİLDİRİMİNİZİN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN.Şimdiden teşekkürler!

2. Herkesin ürünlerimizi seveceğine söz veremeyiz, lütfen siparişlerinizden önce favorinizi dikkatlice seçin ve lütfen "farklı fiyat farklı kalite" olduğunu unutmayın, teşekkür ederim!

3. Biz tüm mal 100 % ayni çekim, farklı ışık, farklı çözünürlüklerde bazı renk sapmaları neden olabilir, umut müşteriler satın aldıktan sonra açıkça düşünmek, gereksiz sorun önlemek için.Bu sorunla karşılaşırsanız, iadeleri kabul etmeyin, düşük puan değerlendirmesini kabul etmeyin

4. Malları aldıktan sonra, Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin, hemen kötü bir değerlendirme yapmayın, teşekkür ederim

SSS

S: Satın alma işlemim için nasıl ödeme yaparım?

A: aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz: MasterCard, Visa, Maestro, WebMoney,QİWİ Cüzdan, Banka Havalesi, Western Union.

S: Öğem için herhangi bir takip Numarası var mı?

A: Evet, biz onların Takip Numarası ile her sipariş gemi, ve sevkiyat durumunu toptan fiyat görebilirsiniz?

C: Merhaba, sorunuz için teşekkürler, büyük miktarda satın almak istiyorsanız, lütfen bize e-posta gönderin,size en iyi fiyatı vereceğiz, teşekkürler!

İnceleme ekleme

Puanınız: