Kablosuz Presenter RF 2.4 G Parmak Yüzük Uzaktan PowerPoint PPT Slaytlar Clicker Kalem Şarj Edilebilir

  • ₺418.27
  • ₺309.56
(1 Müşteri Yorumları)

Ev Elektronik Aksesuarları

Sku:
  • e66721
Etiketler:
  • özelleştirilmiş bluetooth uzaktan kumanda, lazer kalem oyun, 4 düğmeli uzaktan kumandalı arabalar, çanta anti rf, nokta çiçek kılıfı, led deri işaretçi yeşil, köprü slaytları powerpoint, yaratıcı dönen kalem, hpjf anahtarı, u yeşil bluetooth araç
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Kablosuz İletişim - IR, kablosuz internet, bluetooth
  • Kullanmak - Değiştirmek
  • Kaynak - Anakara Çin

Parmak yüzük tasarımı ile kablosuz sunum, parmak boyutlarına uyacak şekilde ayarlanabilen kaymaz halka .Beş düğmeli kontrol alanı sadece baş parmağınızla kontrol edilebilir, Gün boyu rahat kontrol için her iki elinizi de destekler.

Çoğu arka planda kolayca görülebilen, slaytlarınızın kilit alanlarını vurgulayan, kitlenizin gözlerini çekmek için kullanımı çok kolay olan kırmızı ve parlak bir lazer işaretçi.Üst sınıf mikroçip ile donatılmış, 12 metreye kadar kablosuz kontrol aralığı, böylece odanın içinde serbestçe dolaşabilir ve kitlenizle etkileşime girebilirsiniz.

Mini USB alıcısı tak ve çalıştır özelliğini destekler technology.No sürücü gereklidir.Dahili yerleştirme yuvası alıcıyı manyetik olarak saklar, böylece alıcınızı kaybetme olasılığınız azalır.Slayt gösterisini kontrol etmek kolay tek tuşla tuşlar.Düğmeler: lazer işaretçi, sayfa yukarı, sayfa aşağı, slayt gösterisini başlat, siyah ekran, açma / kapama.

Dahili şarj edilebilir Li-polimer pil.Standart Mikro USB giriş portu üzerinden bir dizüstü bilgisayar veya duvar adaptörü ile şarj edebilirsiniz.Çantanıza koyduğunuzda istenmeyen güç tüketimini etkili bir şekilde önleyen ayrı bir anahtarla donatılmış, enerji tasarrufu ve dayanıklı kullanım için otomatik bekleme ve derin uyku işlevleriyle birlikte gelir.

Destek seçenekleri: MS Word, Excel, PowerPoint, ACD See, web sitesi, iwork (Keynote Numbers Pages), Gooles Slaytları, Prezi vb. Destekler; Desteklenen işletim sistemi: Win2000,XP,Vista,Win7,Win8,Win10, MAC OS, Linux

Renk: siyah

Malzeme: PC

Paket içeriği:

1 * Kablosuz Sunum

1 * Alıcı

1 * USB Kablosu

1 * Taşınabilir Çanta

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Anonymous

2022-12-15

Hızlı teslimat ve makul kalite!!

İnceleme ekleme

Puanınız: