Nintendo Anahtarı Durum Kabuk NS Joy-Con Tam Kapak Kabuk Sevimli Konut Koruyucu Kılıf Nintendo Anahtarı Konsolu İçin Aksesuarları

  • ₺204.57
  • ₺141.16
(2 Müşteri Yorumları)

Video Oyunları

Sku:
  • e74014
Etiketler:
  • vazo sevinç, ewtuche nintendo anahtarı, joy con anahtar kapağı, anahtar aksesuarları canne, nintend anahtarı seyahat çantası, tanımsız pantolon, nintend geçin lite dava çocuk, bricolage nintendo anahtarı, benimki nintendo, nes joy con kabuğu
  • Uyumlu Nintendo Modeli - Nintendo Anahtarı
  • Uyumlu Marka / Model - Nintendo
  • Model Numarası - GB-000283
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - Upingzi'nin

Nintendo Switch için Sabitlenebilir Kılıf: Nintendo Switch için tasarlanmış hafif kılıf, dock'ta şarj etmek veya oyun oynamak istediğinizde kasayı asla çıkarmanız gerekmez.

Koruyucu Sert Kapaklı Kılıf: Şok emici ve çizilmez PC malzemeden yapılmış, anahtarınızı damlalardan, düşmelerden, çiziklerden, tozdan ve parmak izlerinden korur.

İpeksi Dokunuş: Pürüzsüz PC malzemesi, uzun süreli oyun için rahat, ipeksi bir his verir.

Montajı Kolay: Ayrılabilir tasarım, konsol kasası ve Joy-Con kasası bağımsızdır, bu nedenle arkadaşınızla oyun oynarken çok kullanışlıdır.

Başparmak Kavrama Kapakları Şunları içerir: Rocker'ınızı çizilmelere ve kire karşı koruyan 2 Paket başparmak kavrama kapağı ile birlikte gelir, terleseniz bile kaymaz.Merhaba, Sevgili arkadaşlar, mağazamızda çok sayıda oyun aksesuarı, Nintendo aksesuarları ve anahtar aksesuarları var.Çeşitlilik bakımından eksiksiz ve ucuzdurlar.İhtiyacınız olan ürünleri satın almak için mağazamıza hoşgeldiniz Şirket Huaqiangbei Pazarı, Shenzhen, Çin (dünyanın en büyük 3C elektronik ticaret pazarı) ,firmamız tek elden satın alma ve sipariş hizmeti vermektedir, bu da müşterilere ihtiyaç duydukları ürünleri satın almak için hizmet verebileceğimiz anlamına gelir. ürün ihtiyaçları, müşteri hizmetlerine başvurmak için resim gönderebilirsiniz, bu mağazadaki mallarla sınırlı değildir, müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz, size fiyatlar ve daha hızlı teslimat hızı sağlayacağız Ürünlerin hepsi stokta.Lütfen sipariş verin ve herhangi bir gereksiniminiz varsa hızlı bir şekilde göndeririz, özel mektupla sorabilirsiniz!

Anonymous

2023-01-09

fotoğraf gibi awsome da erken geldi tek sorun, joy cons'un joy con tutuşuna sığamaması ve düğmelere basmanın zor olması (satıcıların hatası sadece nintedo tasarımı değil) her neyse satın alması gereken bir şey

Anonymous

2022-09-19

Üçüncü kez bir kapak sipariş ediyorum-daha önce kendimi ve kocamı, şimdi ikinci kez kendimi aldım. En son yaklaşık bir yıldır kullanılıyor. Arka panel mükemmel tutar, ancak joysticklerde sabitleme ince ve zayıftır-hem bende hem de bağlantı elemanlarının kocası sonunda çatladı ve kırıldı. Kocam kaseti geri sardı, ama bende. Ancak birinin böyle bir kapağın bir yıldan fazla bir süredir aktif olarak kullanılacağını düşündüğünü sanmıyorum) Kapak çok güzel, luftit değil-bir yıl boyunca ve zaten orijinal konsol kasasından gelen hissi unuttum)

İnceleme ekleme

Puanınız: