NEWACALOX 10X 15X 20X 25X Taşınabilir Baş Giyen Büyüteç Takı için Çift Göz Onarım Araçlar İzle 2 ile/8 LED Lens

  • ₺401.49
  • ₺208.86
(3 Müşteri Yorumları)

Ölçüm ve Analiz Cihazları

Sku:
  • e7571
Etiketler:
  • camiset kawaii, favorim, erkek monoküler, moqueton tırmanma aksesuarları, tanımsız pantolon, ücretsiz gözler ayakkabı, geometrik araçları kutusu, apole izle 5 standı, hint diş, 1 1 büyüteç
  • Tarz - Giyen tarzı
  • Renk - Siyah
  • Model Numarası - 9892GJ'NIN sohbeti
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Sertifika - CE
  • Malzeme - Plastik
  • Marka Adı - NEWACALOX'UN
  • Işık olsun ya da olmasın - Evet
  • Işık kaynağı - Led ışık
  • Boyut - 15*12*6(cm)
  • Lens Mangnifikasyonları - 10X / 15X / 20X / 25X

NEWACALOX 10X 15X 20X 25X Taşınabilir Kafa Giyen Büyüteç Çift Göz takı saat Tamir Araçları 2 LED / 8 Lens

Tanım:

Renk: Siyah

Malzeme: ABS + Akrilik cam

Büyütme Süreleri:10x/ 15x/ 20x / 25x

Etkili Çapı: 200mm

Boyut:205 * 145 * 60mm (L * G * Y)

Pil: dahili düğme pil(3 * 2 LR1130) (Dahil Değildir)

NOT: Bu bir büyüteç, teleskop değil.

Özellik:

1.LED'li sol / sağ çift göz bandı büyüteci.

2.4 farklı büyütme hızlı bir şekilde değiştirilebilir.

3.Kolay kullanım için ayarlanabilir elastik kafa bandı ile birlikte gelir.

4.Lensi kullanmak ve değiştirmek kolaydır.

esnekliğe sahip 5.38 cm kafa bandı.

6.Yüksek kaliteli ABS ve akrilik optik lenslerden yapılmış, dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı.

7.Hafif ve katlanabilir, taşıması ve saklanması kolaydır.

Uygulama aralığı:

Mekanik işleme, elektronik onarım, mücevher değerleme, saat onarımı ve minyatür gravür vb.

Uyarı:

1.Yangını önlemek için lütfen büyüteci doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayın.

2.Güvenliği sağlamak için lütfen güneşi büyüteçle görmediğinizden emin olun.

3.Lütfen büyüteci muz yağı, alkol ve benzinden vb. Uzak tutun.

Paket içeriği:

1 adet Büyüteç

6 adet Ekstra Lens

1 adet Kafa Bandı

1 adet Renkli Kutu

1 adet Kullanım Kılavuzu

Lens braketine LED'li iki sol/sağ büyüteç göz bandı takın, her göz bandı farklı 4 lens varili ile donatılmıştır magnifications.It gözlemlenecek nesnenin boyutuna göre uygun büyütme objektif namlusunun seçilmesi tavsiye edilir.Bu büyüteç uzun süre kullanılıyorsa, görsel yorgunluğu gidermek ve iş verimliliğini artırmak için dönüşümlü olarak iki mercek yuvası kullanabilirsiniz.

LED ışık kaynağı ve pil bölmesi ayrı ayrı tasarlanmıştır.

1.It pilleri değiştirmek kolaydır.Anahtar pil kapağına basın ve anahtar pil kapağının otomatik olarak açılmasını sağlamak için saat yönünün tersine yaklaşık 30 derece döndürün,ardından üç eski LR1130 pili çıkarın ve içine üç yeni LR1130 pil koyun,pillerin negatif kutuplarının içeri baktığından emin olun.

2.Göz yamaları braket üzerinde 5 cm sola ve sağa hareket edebilir.Yüz genişliği ve sol/sağ gözbebekleri arasındaki mesafe, her iki göz arasındaki göz yamalarının merkez konumuna uyum sağlayacak şekilde ayarlanabilir.Göz yamaları üzerinde 180 derece yukarı ve aşağı dönebilir bracket.It büyüteç geçici olarak kullanılmadığında tüm lens braketini çıkarmak gerekli değildir ve rahatça yeniden kullanabilirsiniz.

3.LED lamba tutucu ve kontrol anahtarı pil bölmesi, zaman içinde stabilize edici ışık kaynağı ışınlama noktasını kolaylaştırmak için ayrı ayrı tasarlanmıştır. operation.It tekrarlanan kullanım için ışınlama noktasını yeniden ayarlamak gerekli değildir.Anahtarlama işlemi oldukça kolaydır.Anahtar pil kapağını noktadan lamba ışığı işaretine saat yönünde yaklaşık 40 derece döndürün, LED ışık kaynağı açılacaktır; anahtar pil kapağının saat yönünün tersine dönmesi ışık kaynağını kapatacaktır.

Braket ve kafa bandı her biri için değiştirilebilir other.As ortak braket tipi göz bandı büyüteci için,göz bandı üzerindeki LED ışık kaynağının nispeten ağır olması nedeniyle kullanım sırasında göz bandı kolayca düşecektir.Bu ürün, düşme sorunu gibi etkili bir şekilde çözebilen değiştirilebilir kafa bandı ile donatılmıştır.Uzun çalışma saatlerine veya çok fazla çalışmaya rağmen göz yamaları düşmeyecektir.

Değiştirilebilir lens varil insiade plastik kabuk yerleştirme yöntemleri:

1.6 lens varil şeffaf plastik kabuk içine yerleştirilebilir.Plastik kabuğun alt kısmı,sırasıyla 10X(sol iki),20X/25X(orta iki) ve 15X(sağ iki) olarak lens varil büyütmeleriyle işaretlenmiştir.Lens varillerini, lens varillerindeki büyütmelere göre plastik kabuğun içine yerleştirin.

2.Her mercek varil kenarı küçük bir dışbükey kare bloğa sahiptir.şeffaf kabuğun 6 namlu duvar kenarı sırasıyla anahtar oluklara sahiptir.Lens varilleri, yalnızca lens varillerindeki comvex tuşları plastik kabuktaki anahtar oluklara karşılık geldiğinde plastik kabuğun içine yerleştirilebilir.

Anonymous

2022-11-22

3 yıldız. -1 yıldız çünkü stereo görüş alamıyorum ve bir seferde yalnızca bir merceğe bakabiliyorum/görebiliyorum-odak uzaklığı yaklaşık 2 - 3cm ve ayarlamalar 5mm sol / sağ (reklamdaki 5cm değil / talimatlar). -1 yıldız daha çünkü bunlar kesinlikle Newcalox standartlarına uygun değil. Bunlarla normal gözlük takmak çok zor. Belli ki üçüncü bir tarafça yapılmışlar ve Newcalox tarafından satılıyorlar. Plastik düşük kaliteli ve dayanıksızdır. Genellikle Newcalox'tan aldığım her şey oldukça sağlamdır. Kaliteleri her zaman bunlardan çok daha yüksek olmuştur. Olumlu tarafta, lenslerden gelen gerçek optikler ve büyütme oldukça iyi. Ürünün geri kalanının bu kadar fakir olması utanç verici. Bunları tavsiye etmem. Benzer bir şey için başka bir yere bakın.

Anonymous

2022-10-03

Tasarım kesinlikle çürük, ama oldukça paraları için.

Anonymous

2022-10-29

Pillerle!

İnceleme ekleme

Puanınız: