Noel dekorasyon merdiven çelenk noel çelenk çelenk pencere dize ışık ile ön kapı ev tatil klasikleri merdiven yağma

  • ₺382.28
  • ₺279.16
(0 Müşteri Yorumları)

Yapay Süslemeleri

Sku:
  • e85178
Etiketler:
  • noel dekorasyon merdiven çelenk, kapıda sonbahar çelengi, LED Noel Çelenk, yılbaşı süsleri, Noel Kapı Çelengi, noel dış dekorasyon
  • Şekil - Yuvarlak
  • Malzeme - PVC
  • Kaynak - Anakara Çin

CNY 43.60 CNY 22.44 CNY 146.85 CNY 87.87 CNY 40.54 CNY 36.07 CNY 12.81 CNY 48.07

Özellikler:

1. Premıum Malzeme: Noel çelenk kaliteli malzemelerden yapılmıştır, solması kolay değildir ve dize ışıkları evinize sıcak bir atmosfer katarak yumuşak bir parıltı yayar.

2. Güzel Noel Dekorasyonu: Noel çelenkimiz, mükemmel bir şekilde eşleşen kırmızı dut kümeleri, çam kozalakları ve fiyonk düğümleriyle süslenmiştir. Christmas.It gerçekten de evinizde şenlikli bir atmosfer yaratabilecek güzel bir Noel dekorasyonudur.

3. Uygulanabilir Fırsat: Bu Noel çelenk dekoru, ön kapınız, duvarınız, oturma odanız, mutfağınız, mağazanız, bahçeniz, şömineniz, pencereniz, merdiven korkulukları, Noel partisi, Noel ağacı ve iç veya dış mekanlarda her yer için mükemmeldir.

4. Mükemmel Tatil Hediyesi: Çelenk doğum günleri, Sevgililer Günü, Paskalya, Aziz Patrick Günü, Cadılar Bayramı, Şükran Günü, Hasat ve Noel için mükemmeldir.Her mevsimi veya tatili benzersiz kılın.Her mevsimi ve tatili şenlikli yapın ya da bir arkadaşınıza mükemmel bir eve taşınma hediyesi olarak verin.

5. Bakımı Kolaydır: Dayanıklıdır ve özel bakım gerektirmez.Tutmak için ıslak mendil veya havluyla silin neat.To renk bozulmasını önleyin, lütfen nemli bir ortamda uzun süre kalmaktan kaçınmaya çalışın.

Belirleme:

Malzeme: PVC

Renk: Çok renkli

Pil: 2 x AA Pil (Dahil Değildir)

Ürün boyutu: 60x35 cm, 2 metre 20 ışıkları

Ürün Ağırlığı: 370g, 420g

Paket içeriği:

1 x Noel Dekorasyon Merdiven Çelenk

1x2 m dize ışık

İnceleme ekleme

Puanınız: