En Kaliteli Evrensel Taşınabilir Mini Kablosuz Siyah Akıllı Bulut Uzaktan Kumanda akıllı android tv kutusu

  • ₺375.76
(0 Müşteri Yorumları)

Ev Elektronik Aksesuarları

Sku:
  • e86399
Etiketler:
  • sineklik, hava bulut tv
  • Model Numarası - Akıllı Bulut Uzaktan Kumanda
  • Kanal - 2
  • Destek uygulaması - No
  • Sıklık - 433 MHz
  • Kablosuz İletişim - RF
  • Marka Adı - ZYY
  • Kullanmak - Klima, Aydınlatma, TELEVİZYONCU, Değiştirmek
  • Paket - Evet

Ürün Bilgileri

1. Destek Andrews sistemi, IOS sistemi telefon kurulum indir APP okuma veri öğrenme eşleştirme

2. Klima, televizyon, set üstü kutular, ağ kutuları, fanlar, projektörler ve diğer akıllı cihazlar gibi ev aletlerinin uzaktan kumanda kızılötesi işlevini destekleyin.

3. Şarj için destek.Pili değiştirmeye gerek yoktur, şarj 180 günde bir kullanılabilir

4. Destek LED enerji tasarrufu ekran

5. Destek bulut hizmetleri, gerçek zamanlı veritabanı güncellemeleri.

6. İngilizce destek, APP otomatik olarak dil ekleyin. (Destek özelleştirme, diğer ulusal dil ekleyebilirsiniz)

7. Destek üç uzaktan kumanda veri keyfi anahtarı

8. Uzak kızılötesinden 25 metre uzakta destek mesafesi

9. Destek bulut yedekleme, hesap, uzaktan kumanda.

Ürün Özellikleri: Ürün adı: Uzaktan Kumanda Renk:Siyah Fonksiyonu:Evrensel Uzaktan Frekans:2.4 Ghz Pil:5b Garanti:1 yıl Mesafe: 10 m İçinde Tipi: Akıllı Bulut Uzaktan Kumanda Ürün Boyutu: 141 * 51 * 14mm Ürün ağırlığı: 80g Pil kapasitesi: 400 mAh

Nakliye hakkında 1. Genellikle ödeme yapılır yapılmaz paketleri 3-5 iş günü içinde göndeririz. 2.Nakliye için , çoğu ülkeye yaklaşık 15-60 gün süren Çin post air mail'i kullanıyoruz, sadece yaklaşık 12 iş gününe ihtiyacımız var.DHL , Fedex, UPS ve benzeri gibi hızlı gönderime ihtiyacınız varsa, lütfen bize mesaj bırakın ve nakliye farkı ödendikten sonra hızlı gönderim ayarlayacağız.Dönüş Hakkında 1. İletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7'den fazla ise days.it kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır (hasar yok)ve bize nakliye takip numarası, dönüş için belirli bir neden sağlamalısınız.Garanti ve geribildirim 1. arızalı ürünler için 12 ay (bir yıl) Üretici garantisi (Aldıktan sonra hasar görmüş veya kaçırılmış ürünler hariç). 2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve bize 3 numaralı siparişinizi vermelisiniz. Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir!Sorunlarınızı çözebilmemiz için Nötr veya Olumsuz geribildirimden ayrılmadan hemen önce bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. 4. 5 Yıldızlı olumlu geribildirimi takdir ettik, Uzun vadeli işimiz için iyi.Aynı geri bildirimi size de göndereceğiz.

Not

1.Manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler.

2.Işık ışınlaması veya bilgisayar ekranı farkı nedeniyle lütfen anlayın, fotoğraflar ve gerçek renk arasında hafif bir fark olabilir.

3. Biz sadece teyit adreslerine gemi.Adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4.Eğer ürünlerimizden memnun değilseniz, geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, biz bunu çözmeye yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız .Teşekkürler.

5.Ürünlerimiz veya hizmetlerimiz nedeniyle bize beş yıldızlı bir geri bildirim verirseniz çok memnun oluruz.

İnceleme ekleme

Puanınız: