Içi boş Anal Plug Dilatasyon Lavman Ekstra Büyük Gömme Vajina Giyen Yetişkin Seks Ürünleri 3 Boyutu Fişler Anale Seks Oyuncakları Temizleme

  • ₺263.49
  • ₺197.67
(0 Müşteri Yorumları)

Seks Oyuncakları

Sku:
  • e89676
Etiketler:
  • kız oyuncakları ekstra büyük, seksi etek ekstra büyük, lavman makyajı, seksi tayt ekstra büyük, musluk lavman, kıvırcık dildo, oyuncaklar ekstra büyük, lavman kapakları, grand yapay penis, iç çamaşırı lavman
  • Cinsel Açıdan Müstehcen - No
  • Parça Sayısı - Bir Birim
  • Boyut - 3 sizes
  • TÜR4 - İçi boş anal plug
  • Öğe Türü - Anal Seks Oyuncakları
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - Silikon
  • TİP2 - Popo fiş
  • Model Numarası - 202103191701
  • Müstehcen Resim - No
  • TÜR5 - Anüs Dilatatörü
  • Renk - Siyah
  • Marka Adı - NoEnName_Null

İçi Boş Anal Dilatasyon Lavman Ekstra Yetişkin Giyen Dışarı Seks Ürünleri 3 Boyutu Fişler Anale Cinsiyet Temizleme Vajina Temizlik Büyük Tak

Ürün bilgisi:

Malzeme: Silikon

Boyut: 3 boyutları

Renk: Siyah Not: boyutunun mal nedeniyle ölçümü yöntemi, ölçüm aletleri ve yani olur olmak biraz farklı hata, genellikle ± 2 mm hatadır normal değil kalite sorun veya boyutu değil maç açıklama, teşekkürler)

Ödeme koşulları: Emanet tercih Ediyoruz.

Uluslararası Nakliye:

1. Çoklu taşıyıcılar için ücretsiz kargo sunuyoruz, kendi birini seçin ederiz.

2. Maddenin hemen ödeme doğrulama sonra 3-7 iş günü içinde sevk edilecektir.Bazen sıkıntısı nedeniyle, tarihi gecikmeli.Ancak e-posta ile sen haberdar ederiz.

3. Teslim süresi: bireysel ülkelerde gümrükleme zaman farklılıklar Nedeniyle, ürünün muayene hızını etkileyebilir olan tüm uluslararası mal teslim zaman, garanti etmeyiz.Eğer daha hızlı gemi istiyorsanız, ulaşım aracı olarak seçin EMS / DHL / Fedex / UPS lütfen.

1) sürede maddenin almazsınız veya sorusu Varsa lütfen e-posta veya AlieExpress üzerinden bize ulaşın ve 24 saat içinde cevap ederiz.Bizim en iyi en iyi çözüm boyunca size ile iletişim kurmak için yapacağız.

2).Biz sadece Emugrup.com.tr adres sevk.Emugrup.com.tr içinde adresi doğru olduğundan emin olun lütfen.

4. Eğer adresi uzak bir bölgesine ait.uzak Bölge Ücretli: Eğer sipariş ödeme tamamladıktan bile, biz de ek uzak alan ücretli tekrar ödeme sor hakkına sahiptir.

Dönüş / iade (lütfen dikkat aşağıdaki):

1. Dönüş veya yedek isteği sadece maddenin alındığı 7 gün içinde alınan ve aynı durumu alındı.Öğeleri teslim 7 gün sadece tamir olabilir sonra döndü.

2. Dönüş yetki için lütfen bize ulaşın.Adınız, ihale numarası ve iade nedenle e-posta dahil edilmelidir.Tüm öğeleri iade tüm orijinal ambalaj malzemeleri içermelidir.

3. Yeniden paketlemek lütfen.İade maddenin test olacak ve bir kusur bulunduğunda alıcıya hemen gönderdi.Eğer uygun yedek yoksa, iade edilecektir.Ulaşım, taşıma ve sigorta maliyetleri değil iade.

4. Eğer maddenin arızalı olmak bulunursa, maddenin alıcıya alıcı tarafından iade edilir.RMA numarası tarafından iade olmayan öğeleri reddetti ve gönderen iade edilecektir.Alıcı tüm dönüş pul ve nakliye ücretleri sorumludur.Alıcı malların dönüş sorumludur ve / veya malların teslim ekstra yük edilemez.Kutusundan herhangi bir dönüş veya etikette hiçbir lisans numarası kabul etmiyoruz.

5. Eğer maddenin veya dönüş üzerine bozuk kaybolur, alıcı sorumlu olacak

Geri bildirim:

1) görüşlerinizi bizim için çok önemlidir, ürün veya hizmetlerimizi memnun iseniz lütfen iyi bir geri bildirim bırakın çok minnettar!

2) Biz her zaman kalite mal ve hizmet için en iyi fiyat teklif.

3) Lütfen tarafsız (3 yıldız) veya olumsuz (1-2 yıldız) ayrılmadan önce bize ulaşın Hoş bir alışveriş burada zevk böylece sorunu çözmek için her türlü çabayı, ederiz.

Hatırlatma:

1. Tüm yepyeni öğeleri doğrudan Çin'de fabrikadan satıyoruz.Biz ürünlerimiz yepyeni olan garanti.Biz her zaman size en iyi mal ve hizmet için en düşük fiyat teklif.

2. Müşterilerimizin umurumda yapıyoruz.100% müşteri memnuniyeti biz garanti.Eğer madde bu aldığınızda olarak tarif veya arızalı değilse ek ücretli sizin için yerine ederiz.

3. Lütfen herhangi bir yorum, soru veya olabilir bu öneriler ile bize ulaşın, size yardımcı olmak için mutlu olacağız.

4. Kalite kontrol için gönderi önce her madde için incelemek yaptığımız şahsen.Tüm öğeleri 100% yeni ve kontrol.

5. Seninle güçlü, uzun vadeli, karşılıklı faydalı bir ilişki geliştirmeye umuyoruz.

6. Eğer ürünlerimiz ilginç, sipariş lütfen & bu ödeme şimdi!

İnceleme ekleme

Puanınız: