Yongnuo YN300 IV YN - 300 IV RGB LED Video ışığı 3200 k-5500 K RGB Tam Renkli Kamera Fotoğraf Aydınlatma Stüdyo Video

  • ₺3 497.41
(1 Müşteri Yorumları)

Kamera ve Fotoğraf Aksesuarları

Sku:
  • e95094
Etiketler:
  • karanlık araba ışık, led esnek kitap ışıkları, fotoğrafçılık erkek ışıkları, iphone led video ışığı, kameralar video ışığı, dolgu ışığı yuvarlak, tanımsız pantolon, telefon tutucu fotoğraf stüdyosu, ysı led ışıkları, kutu yongnuo
  • Aydınlatma Tipi - Fotoğraf Strobe Aydınlatma
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Renk sıcaklığı - İki renkli 3200K-5600K
  • Paket - Evet
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Marka Adı - yongnuo

1. Bu ürün NP-F serisi pilleri şarj etmeyi destekler ve maksimum şarj gücü 18w'a kadardır.Video ışığı açıldığında veya kapatıldığında pili şarj edebilir, bu da video ışığını daha pratik hale getirir. 2. YN300 IV üçlü güç girişi destekler, USB Tip-C çift yönlü güç arayüzü güç kaynağı. NP-F serisi piller ve harici DC güç kaynağı çeşitli kullanım vesilelerle ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. 3.YN300 IV dolgu ışığı türleri daha fazladır; dokunmatik ayar RGB modu, çeşitli dolgu ışığı ihtiyaçlarınızı karşılamak için daha uygundur. 4.YN300 IV, 316 yüksek CRI LED boncuk ve 60 RGB tam renkli SMD ışıktan oluşur, size çeşitli ışık doldurma efektleri sunar. 5.YN300 IV, uzaktan kumandalı dokunmatik ekran üzerinden RGB modunu kolayca ayarlayan ve RGB modu ayarı yapan tescilli çok kanallı kablosuz uzaktan kumanda ile donatılmıştır easier.At aynı zamanda, 8 grup video ışığının frekans bölme kontrolünü destekler. 6.YN300 IV, yongnuo'nun tescilli LED sabit akım sürücü teknolojisini benimser, çekim sırasında dalgalanmalar veya stroboskopik fenomenler görünmez. 7. YN300 IV, kullanıcıların yaratma ihtiyaçlarına daha yakın olan zengin özel efektler ve sahne modları ile donatılmıştır.

Anonymous

2023-01-09

Bu video ışığını bekliyordum ama ne yazık ki paket siparişime uymadı, hatırı sayılır bir miktar ödediğim şarj cihazı yerine bana ucuz bir ünite verildi. Filtreler berbattı. Anlaşmazlık açıldığında, satıcı diyaloğu yanlış yürüttü ve kaba davrandı, şantaj ve para gaspıyla suçlandı. Bu kabul edilemez. Aliexpress'in her şeye adil karar vermesine sevindim ve paranın bir kısmını geri aldım.

İnceleme ekleme

Puanınız: