Softshell Polar Termal Su Geçirmez Askeri Taktik Eldiven Erkekler Sıcak Tam Parmak Ordu Savaş Kamuflaj Airsoft Çekim Eldiven

  • ₺289.42
  • ₺188.16
(1 Müşteri Yorumları)

Kamp ve Doğa Yürüyüşü

Sku:
  • e95160
Etiketler:
  • Uygun - Avcılık yürüyüş balıkçılık tırmanma
  • Malzeme - Polyester, Tayt
  • Model Numarası - 001
  • Özellik - su geçirmez, Rüzgar geçirmez, Rip-Stop, Boncuklanma Önleyici
  • Hizmet - Toptan ve dropshipping hem karşılandı
  • Kaynak - Anakara Çin

nakliye:

1. Nakliye süresi: 25-35 iş günü posta posta ile ücretsiz kargo. ekspres kargo ile 7-15 iş günü (DHL,Fedex,EMS dahil....)

2. Öğenizin zamanında gelmesini umuyoruz, ancak uluslararası bir teslimat olduğundan, nakliye süresi kurye şirketlerine ve yerel gümrük vergilerine (varsa) bağlıdır ve gönderildikten sonra tamamen kontrolümüz dışındadır.bu gönderiden kaynaklanan herhangi bir sorun varsa, lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin us.As karşılıklı ve olumlu işlemler sağlamak için çalışıyoruz

3. Nakliye posta ücreti, taşıma içerir.

4. Genellikle sipariş verdikten sonra 4 iş günü içinde göndeririz.

5. Çevrimiçi izleme sistemi genellikle ödeme aldıktan sonra 1-3 iş günü içinde (Cumartesi ve tatil günleri hariç) güncellenir.Nadir ürünler ve büyük siparişler biraz daha uzun sürebilir.

dönüşler:

1.Aldığınız ürün kabul edilemez şekilde kusurlu, kırık veya arızalıysa, lütfen teslimattan itibaren 3 gün içinde bize bildirin.

2. Bu hoş olmayan şeylerin olması durumunda, anlaşmazlığı esnek bir şekilde çözmek için siz ve tedarikçinin aktif olarak iletişim kurabileceğini umuyoruz.Size tatmin edici bir çözüm bulacağımıza söz veriyoruz.

iletişim:

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle serbestçe iletişime geçin, trademanager'da bize mesaj gönderebilirsiniz.Sorunuzu aldıkları sırada cevaplayacağız.24 saat içinde yanıt almadıysanız(Hafta sonları ve tatil günleri hariç), mesajınızı alamayabileceğimiz anlamına gelir.Lütfen tekrar sormaya yardım edin, çok teşekkürler.

geri bildirim:

Malları aldıktan sonra, kalitemizden memnun kaldığınızda lütfen bize olumlu bir geri bildirim verin.Referansımız için lütfen boyunuzu, kilonuzu, göğsünüzü de belirtin.Diğer müşterilerin doğru boyutu seçmelerine yardımcı olabilirsiniz.Bir şey sizi memnun etmezse veya sinirlendirirse, geribildirimden ayrılmadan önce lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin, tatmin olana kadar sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Anonymous

2022-10-26

M beden aldım, biraz büyük, yoksa

İnceleme ekleme

Puanınız: