Gadınan 8CH 5MP HDMI POE NVR Kiti 3.0 MP Açık Ses Kayıt IP Kamera CCTV Güvenlik Sistemi Video gözetleme seti 2 TB HDD

  • ₺6 939.63
  • ₺2 706.37
(0 Müşteri Yorumları)

Güvenlik ve Koruma

Sku:
  • e17208
Etiketler:
  • koruma güvenlik kamerası, ıp kamera ıp kamera, v cctv, zte güvenlik kamerası, maxcio wifi'yi değiştir, vida dişi m2, tanımsız pantolon, adam hdd, 50 cccam, kamera gözetleme pişmanlığı
  • Marka Adı - Gadinan'ın
  • ADET Kamera - 2adet, 4 adet, 6ADET, 8 adet
  • NVR Kanalı - 4 kanal/8 kanal * 5 MP
  • Poe'nun - 48 V standart POE, 80-100 metreye kadar mesafe
  • 3MP Çözünürlük - 2304x1296'nın sohbeti, saniyede 25 kare
  • Model Numarası - GDN-6608HE-615G3M
  • Sabit Sürücü Diski - MAKSİMUM 1*8 TB HDD'yi destekler (dahil değildir)
  • Video Girişi - 8 Kanal
  • ses kaydı - destek
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Görüş Açısı (Derece) - 80-90 derece
  • Teknoloji - P2P icloud'u, Metal gövde, su geçirmez
  • Lens - 3.6 mm geniş açı
  • Alarm Sistemi - Hareket Algılama + E-posta Uyarısı
  • TV Sistemi - NTSC, DOST
  • Destek Dili - Çoklu dil (ingilizce, İspanyolca, Rusça vb.)
  • Sertifika - CE
  • IR gece görüş - 6 adet dizi IR led 25 M mesafe
  • Kablo uzunluğu - Hiçbiri
  • Çözünme - 5MP
  • NVR İşlemci - Hi3536'nın sohbeti
  • P2P - XMEye Uygulaması veya üzerinden ziyaret edin www.xmeye.net

Vergi ve görev: Alıcılar görev/vergilerden sorumludur, herhangi bir sorunuz varsa, ödeme yapıldıktan sonra lütfen bizimle iletişime geçin.Rusya/ispanya depodan gemi gümrük vergisi ücretsiz olacak .Rus depo sadece yerel adrese gemi.ispanya depo yerel (Kanarya adaları hariç) ve aşağıdaki ülkelere gönderilebilir: PORTEKİZ ALMANYA,FRANSA,AVUSTURYA, belçika, İTALYA, LÜKSEMBURG, HOLLANDA, çek Republic,DENMARK,POLAND,SLOVENIA,SLOVAKIA,BULGARIA,ESTONIA,FINLAND,CROATIA,HUNGARY,IRELAND,LITHUANIA,LATVIA,ROMANYA, İSVEÇ

İyi paket , iyi fiyatlar, iyi hizmetlere sahip yüksek kaliteli ürünler Kanal tipi 8CH 5MP Gelişmiş H. 265 sıkıştırma NVR Destek H. 265 video sıkıştırma teknolojisi,daha iyi video kalitesi ve daha az depolama UZAKTAN erişim Birden fazla ağ hizmetini destekleyin Destek web, CMS, merkez platform yönetim yazılımı XMEYE SÜPER kolay POE kurulumu Uzaktan ziyaret edin, dahiliarsp'de, bir adımla başlayın.Hareket Algılama ve Alarm Uyarısı Hareket algılandığında, kamera alarm mesajını uygulamaya itebilir veya e-postanıza fotoğraf gönderebilir.Ardından ayrıntıları zamanında kontrol edebilirsiniz.Çoklu Platform Erişimi Windowns PC,iPhone, Android mobil erişimini destekleyin Gerçek Zamanlı Kayıt ve Oynatma NVR ile çalışmayı destekler HİKVİSİON, DAHUA vb.Gibi nvr (ağ video kaydedici) ile bağlanabilir.Protokol ile Hikvision ve Dahua NVR ile uyumludurlar.

Cep Telefonu Ayarı Kolay ayar , cep telefonu görüntüleme (Android ve iPhone iOS) H. 265 POE NVR Şartname: İşletim Sistemi : Gömülü Linux Video sıkıştırma: H. 264/H. 265 Video girişi (IP) : 8*5 M Video Çıkışları: HDMI, VGA Ağ Arayüzü: RJ45 HDD: 1 * SATA bağlantı noktası (8 TB'a kadar destek) P2P Uzaktan görünüm: Destek ıOS, Android 20 + Mevcut diller: rusça, ingilizce, italyanca, portekizce, ispanyolca, fransızca, almanca vb. Hareket algılama: onvf'yi destekler: destek Güç kaynağı : 48 V Net Ağırlık : 3.5 kg Boyut: 25.5 CM*22.3 CM*4.2 CM Uzaktan ziyaret edin bulut veya APP XMEye H. 265 ses POE kamera özellikleri: görüntü sensörü: 3MP: 1/2.7 " SC5239 cmos etkili piksel:3MP:2304X1296, 25fps Lens: 3.6 mm varsayılan (6mm isteğe bağlı) IR Led sayısı: 25 M IR mesafesi ile 6 adet dizi IR Led Her kamera su geçirmez bağlantı ve vidalar içerir Bu kamera metalden yapılmıştır, Dış Mekan IP66 su geçirmezdir ve bağlantı da su geçirmezdir Paket içeriği: 1 x H. 265 8CH 48V POE NVR dahili 8 POE bağlantı noktası 2/4/6/8 x H. 265 Dış Mekan Ses IP Kameraları NVR için 1 x güç kablosu NVR için 1 x Fare 1 x Kullanım kılavuzu İsteğe bağlı Kameralar için ağ kabloları dahil değildir Kameralar için RJ45 kablolarına ihtiyacınız varsa,tıklayabilirsiniz: 8 kanal H. 265 NVR Desteği 8 adet IP kamera(5MP/4MP / 3MP / 2MP)

1, PC üzerinden görüntüle

Cms'yi yükleyin(Windows için CMS,Mac için VMS) (cd'deki yazılım veya çevrimiçi indirebilir, bizimle iletişime geçmeniz gerekir )

Dili seçebilirsiniz (18 dil )

CMS ile nasıl izlenir:

"Seri Kimliği" nasıl bulunur (çok önemli)

2, Web üzerinden görüntüle:

Yerel giriş, 192.168.1.10(kamera varsayılan IP adresi) (Bulut website:www.xmeye.net)

3, Telefon üzerinden Görüntüleme(iOS ve Android):

Apple uygulamasında veya Android Market'te "XMEye" yi bulun

Yatay ekran:

Ödeme

Eğer ödeme herhangi bir sorun varsa, lütfen bize ulaşın!

Daha fazla mal satın almanız gerekiyorsa, ancak fiyat çok ucuz değilse veya mağazamızda bulamadıysanız, lütfen bize ulaşın!

Sevkiyat

1. Öğe 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir.

2. Teslim Süresi:

---- Via Express: Genellikle 3-10 iş günü.

---- Hava Posta yoluyla: Genellikle 10-30 iş günü.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4.SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

5. Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.

6.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

7. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Garanti ve İade

1.Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlıyoruz.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı değiştirilecek parçaların masraflarını da ödemelidir.

2.Öğeleri iade etmeden önce, lütfen iade adresini ve lojistik yöntemini bizimle onaylayın.Öğeleri lojistik şirketine verdikten sonra, lütfen bize takibi gönderin number.As en kısa sürede biz ürün almak, biz tamir veya en kısa sürede onları alışverişi.

3.Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

İnceleme ekleme

Puanınız: