Garaj Kapısı Açacağı Kapısı Anahtar 4 Düğmeler Teksir Kablosuz Kod Uzaktan Kumanda Kapısı Yüksek Uyumluluk Kolayca Taşıma

  • ₺46.25
  • ₺34.69
(1 Müşteri Yorumları)

Ev Elektronik Aksesuarları

Sku:
  • e1821
Etiketler:
  • ır ücretsiz uzaktan kumanda, şişe açacağı sheild, bin on uzaktan kumandalı araba, teksir sd kart, şişe açacağı thir, peugeot şarap açacağı, şişe açacağı sugero, evrensel ır ac uzaktan kumanda, avr ır uzaktan kumanda, corkzy şarap açacağı
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Destek uygulaması - No
  • Kablosuz İletişim - IR
  • Marka Adı - ALLOYSEED
  • Model Numarası - Teksir Uzaktan Kumanda
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Paket - No
  • Kullanmak - Değiştirmek
  • Kanal - 1

4 Düğmeler Teksir Kopya Kablosuz Kod Uzaktan Kumanda Çift Garaj Kapısı Açacağı Kapı Anahtarı

Belirleme:

Çalışma gerilimi: DC 6 V

Çalışma akımı: 14mA

Şu durgun: 0mA

Çalışma frekansı: 315/433MHz (isteğe bağlı)

Verici gücü: 10 mw

Fırlatma mesafesi: 100 m/ 328.08 ft (açık ortam)

Boyut: 70x30x12mm / 2. 76x1. 18x0. 47in

Uygulama: Bariyerler, garaj kapıları, arabalar/motosikletler vb.Gibi kablosuz uzaktan kumandaların çoğaltılması ve yenilenmesi.

Karşılıklı kopyalayan uzaktan kumandanın uygulama kapsamı: Sıradan sabit kod (çip tipi 2260, 2262, 2264), öğrenme kodu (1527, 2240) uzaktan kumanda.

Çalışma yöntemi:

1. Eşleştirme kodu(öğrenme)

a. Orijinal uzaktan kumandayı ve kopya uzaktan kumandasını mümkün olduğunca yakın yerleştirin.

b. Önce orijinal uzaktan kumandanın bir düğmesini basılı tutun.Gösterge ışığı yandıktan sonra, kendi kendine kopyalanan uzaktan kumandanın bir düğmesini yaklaşık üç saniye basılı tutun.LED 3 kez yanıp söner ve ardından hızlı bir şekilde yanıp söner.Bu, orijinal uzaktan kumanda düğmesinin adres kodunun başarıyla öğrenildiğini gösterir.

c.

Diğer tuşlar öğrenme için aynı şekilde çalıştırılır.

2. Kodu temizle:

a. Kilit açma düğmesine ve kilit düğmesine aynı anda 2 saniye basın, LED ışığı 3 kez yanıp sönmeye başlar, bu sırada kilit düğmesini basılı tutun ve kilit açma düğmesini bırakın.

Kilit açma düğmesine 5 saniye içinde üç veya dört kez basın, gösterge ışığı hızlı bir şekilde yanıp söner, bu da kodun temizlendiğini gösterir.

b. Uzaktan kumandanın mevcut kodunun başarıyla temizlenip temizlenmediğini test edin:

Kod temizleme işlemini tamamladığınızda, kopyalama uzaktan kumandasının herhangi bir tuşuna basabilirsiniz.LED şu anda hemen yanıp sönmezse, 2 saniye sonra yanıp söner, bu da kopya uzaktan kumandasının orijinal kodunun tamamen temizlendiği anlamına gelir.

Hızlı bir şekilde yanıp sönerse, kod hala var ve tekrar temizlenmesi gerekiyor.

3. Kurtarma kodu:

a. Kopya uzaktan kumandasının bir kurtarma işlevi vardır.

b. Kullanım sırasında normal kopya uzaktan kumandasının adres kodunu yanlışlıkla silerseniz, uzaktan kumandadaki başlat ve sesi kapat düğmelerine (sonraki iki düğme) aynı anda basabilirsiniz.

Yaklaşık üç saniye sonra LED 3 kez yanıp söner.Ardından hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlar, bu da temizlenen adres kodunun başarıyla geri yüklendiği anlamına gelir.

Not:

1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.

3. Kopyalamak için kopya uzaktan kumandamızı kullanmadan önce, önce kendi kendine kopya uzaktan kumandasının mevcut kodunu temizleyin.

4. Kendi kendine kopyalanan uzaktan kumanda, HCS301 gibi haddeleme kodunu kopyalayamaz.

1 X Teksir Uzaktan Kumanda

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Teslim Süresi:

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Eğer

öğe elinizde 7 günden fazla, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Emugrup.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.Arızalı ürünler bildirilmeli ve mümkünse orijinal ambalajı ile iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.

Emugrup.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Memnuniyetinizi yerine getirebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Anonymous

2022-10-21

tamam

İnceleme ekleme

Puanınız: