Komik RC Robot Elektronik Köpek Dublör Köpek Sesli Komut Programlanabilir Dokunmatik Müzik Şarkı Robot Köpek Çocuklar İçin Oyuncaklar

  • ₺2 933.32
  • ₺1 466.66
(0 Müşteri Yorumları)

Uzaktan Kumandalı Oyuncaklar

Sku:
  • e26483
Etiketler:
  • RC Robot, çocuk oyuncakları, Programlanabilir Oyuncaklar, Akıllı Robot
  • Boyutlar - 160*265mm
  • uzaktan kumanda - Robot
  • Meclis Durumu - Kullanıma hazır
  • Marka Adı - Vieruodis'in
  • OYUNCAK - Etkileşimli
  • Yaş Öner - 12+y, 14+y
  • Sadece - Hediye
  • Kaynak - Anakara Çin
  • pil - 3.7 V 600 mAh lityum pil

🎁Akıllı Programlama Fonksiyonu:

@ Robot köpeği taleplerinize göre gerçekleştirecek şekilde programlayabilirsiniz, ardından köpek programladığınız şeyi tekrar edecektir: amuda kalkma,şınav çekme,şarkı söyleme ve dans etme,oturma vb.

Function Dublör İşlevi:

@ Merhaba deyin, oturun ve lütfen dublörler yapın,Amuda kalkma ve çevirme hareketi,Şınav egzersizleri,Sevimli dublörler, Akıllı dokunmatik sensör etkileşimli komik köpek modu, Akıllı yürüyüş takibi, Pürüzsüz ve değişken bir dublör müziği ve dans kombinasyonunu simüle edin.

🎁Etkileşim Fonksiyonu:

@ Köpeğin kafasına dokun, sevimli hareketler yapacak, sesler çıkaracak ve onunla etkileşime girecek you.It çocuklar için harika bir arkadaş olabilir.

🎁Premium Malzemeler:

@Bu akıllı çocuk uzaktan kumandalı köpek, yüksek kaliteli toksik olmayan ABS plastikten yapılmıştır, BPA içermez ve oynarken çocukların ellerine zarar vermeyecek pürüzsüz bir yüzeye sahiptir.

🎁Çocuklar için mükemmel bir Hediye:

@Bu akıllı robot köpeğin kullanımı çok kolaydır ve 3 yaşından büyük çocuklar için oynaması heyecan verici bir hediyedir ve çocuğunuzun iyiliği olacaktır companion.It çocuğunuzun iyi arkadaşı olacak ve sonsuz mutlu anlar yaratacaktır.

ESKİ VERSİYON

🎁【Ses Kontrollü Akıllı Robot Köpek Oyuncağı】

- Kutunun dışında tamamen monte edilmiş.robot oyuncak komutlarınız için hazır ve “Merhaba” “Bir şarkı söyle”gibi söylediğiniz en fazla 7 komutunuz var.Etkileşim kurmanın ve iletişim becerilerini geliştirmenin eğlenceli bir yolu.Oyuncak robotun kullanımı da güvenlidir ve ftalat içermeyen ve küçük tehlikeli eklentiler içermeyen BPA içermeyen malzemeden yapılmıştır.

🎁【Programlanabilir Uzaktan kumandalı Robot Köpek】

-Rc robot oyuncağını ileriye doğru hareket ettirmek, geri adım atmak, birlikte verilen uzaktan kumandayla bir amuda kalkmak için programlayın.Ayrıca program moduna gidebilir ve eğlenceli programlanabilir robotunuzun birbiri ardına yapabileceği bir dizi komut oluşturabilirsiniz.Çocuklarınız için kontrolü çok kolay ve sonsuz miktarda eğlence.

🎁【Çoklu Etkileşim Modlarına Sahip Elektronik Evcil Köpek】

- Sevgili oyuncak köpeğiniz sizinle oynamaya hazırdır ve el hareketi, sesli komutlar ve uzaktan kumanda ile etkileşime girebilir, müzikle dans edebilir veya dublör yapabilir ve havlayabilir.Dans eden robot oyuncağınızın sevimli hareketler, sesler çıkarması ve sizinle etkileşime girmesi için çeneye dokunun.Ses seviyesini uzaktan kumanda ile de kontrol edebilirsiniz.

🎁【2 Şarj Edilebilir Pil ve Daha Uzun Arkadaşlık】

- Eğlenceli yürüyen köpek oyuncağımızın çalışması için pillere ihtiyacı olacak ve robot evcil hayvanınızın çocuğun enerjisine ayak uydurabilmesi için 2 şarj edilebilir pil ekliyoruz.Ayrıca, enerjiyi korumak için 80 saniye sonra aktif değilse robot yavruyu uyku moduna geçirecek pil tasarrufu moduna da sahibiz.

🎁【Çocuklar için Hediye olarak Popüler Robotik Köpek Oyuncağı】

- Eğlenceli ve sevgi dolu interaktif robotumuz, çocuğunuz için tüm aileyi eğlendirebilecek ve unutulmaz anlar yaratabilecek mükemmel bir seçimdir!walking puppy toy, kaliteli müşteri hizmeti ve nitelikli teknik destek sağlar.Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen “sipariş detayı " aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İnceleme ekleme

Puanınız: