2022 Kokteyl Sigara İçen Kiti Viski Ahşap Hood Sigara İçen Bourbon Barmen Talaş Sigara İçen İçecekler Mutfak Bar Aksesuarları Aracı Erkekler Hediye

  • ₺289.79
  • ₺202.89
(4 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e412596
Etiketler:
  • barmen aksesuarları, kokteyl içen, viski içen, şişe kapağı, kokteyl shaker
  • Tip - bar araçları
  • Bar Araçları Türü - Karıştırma Çubukları
  • Özellik - Çevre Dostu
  • Kokteyl - Viski Peynir ve Lezzet içecek Sigara İçen
  • kokteyl seti - Eski Moda baca içki içen
  • bar aksesuarları - - Aksesuarlar Dahil Temizleme Fırçası Filterwith 4 ADET Ahşap Cips
  • Sertifika - CE / EU
  • Malzeme - Odun
  • Çap - 5-10 cm
  • Kaynak - Anakara Çin

Biz destek doğrudan satış ve damla nakliye, herhangi bir sorunuz varsa, müşteri hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz!

Özellikler

【Kokteyl Burbon Sevenler için en iyi seçim】Elma, kiraz, cevizli ve meşe cipsinin farklı lezzetleri (%100 doğal odun yongaları).Odun yongalarımız yapay aroma özleri ile önceden ıslatılmamıştır.Sadece gerçek aromalı duman.

【Benzersiz içme deneyimi】Bourbon Duman Kiti, yeni tatlar eklemek için duman kullanır cocktails.It yiyecek ve alkollü içecekleri deneyimleme şeklinizde devrim yaratacak ve daha iyi bir kokteyl deneyimi yaratacaktır.Ayrıca, Sigara içen Demlik Kiti, mutfaklar, barlar ve daha fazlası dahil olmak üzere her durum için mükemmel ortamı yaratmanıza olanak tanır.

【Yaygın Olarak Uygulanabilir】 Viski Sigara Seti, kendi zevkinize göre doğal aromalı içecekler yapmanıza yardımcı olabilir.Sadece kokteyl dumanı, soğuk duman, viski için değil, şarap, burbon, et, peynir, kahve, dondurma, kuru meyve, tuz, barbekü vb.İçin de.Eksiksiz içecek seti ile lezzeti artırın ve misafirlerinizi etkileyin.

【Mükemmel Boyut】 Kokteyl sigara seti, hemen hemen tüm içme kapları için uygundur.Eski moda sigara içenler viski bardaklarının, burbon bardaklarının, çalkalayıcıların, highball bardakların, lowball bardakların, snitterlerin, sigara çanlarının ve daha fazlasının açıklıklarına kolayca oturabilirler.Alttaki 6 delikli tasarım, egzoz verimliliğini etkili bir şekilde artırabilir.Paslanmaz çelik filtre talaş kalıntılarını ayırır ve tadı 15 saniye içinde hızla serbest bırakılır.Sigara içme süresini zevkinize göre artırabilirsiniz.

Sevkiyat hakkında

1. Çin'den gemi seçerseniz, biz Emugrup.com.tr Standart Nakliye tarafından gemi; yurtdışı depolardan gemi seçerseniz, biz yerel lojistik teslimat tarafından gemi olacak.

2. Siparişiniz genellikle 24 saat içinde gönderilir, lütfen beklemek için daha sabırlı olun.

3. Herhangi bir şey lütfen bana bildirmekten çekinmeyin, en kısa sürede sizin için çözeceğiz.

Hizmet Hakkında

1. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Ve hafta sonları hariç 24 saat içinde cevap vereceğiz.

2. Herhangi bir sorun size gelirse, lütfen endişelenmeyin.Önce bizimle iletişime geçebilirsiniz.Size yardımcı olmak için mümkün olan her şeyi deneyeceğimize söz veriyoruz.

3. Lütfen aramızdaki zaman farkına dikkat edin.Çin'de çalışıyoruz.

Geri Bildirim Hakkında

➢ Öğeleri aldıktan sonra onayınız çok takdir edilecektir.Ürünü aldıktan sonra, bize olumlu bir geri bildirim bırakabileceğinizi umuyoruz (4 veya 5 yıldız). - Negatif geribildirim ayrılmadan ÖNCE.LÜTFEN önce bizimle iletişime geçin ve sorunu çözmenize yardımcı olabiliriz.

➢ Daha iyisini yapmaya ve sizi memnun hissettirmeye çalışıyoruz!

Anonymous

2022-11-29

Çok hızlı teslimat, resim gibi

Anonymous

2022-09-16

Bu para için mükemmel bir satın alma! Şahsen biraz daha duman istiyorum, bu yüzden aynı boyutta delikler açarak ve daha fazlasını ekleyerek değiştirdim! Şimdi mükemmel çalışıyor;)

Anonymous

2022-08-10

Bu güzel kokan bir ağaç. Kokteyllerinizin tadını arttırmaya yardımcı olacak hoş bir kokusu vardır. Babam buna bayılırdı ve herkes buna hayrandı.

Anonymous

2022-09-02

Bu kokteyl içen harika !!! Kullanımı kolay ve çok duygusal, elma ağacı eski moda bir şekilde harika çalışıyor!

İnceleme ekleme

Puanınız: