Elektrikli Güçlü Emiş Akvaryum Sifon Kumandalı Balık Tankı Kum Yıkama Temizleyici 220V Vakum Çakıl Su Değiştirici Sifon Filtresi

  • ₺307.32
  • ₺230.49
(4 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e414585
Etiketler:
  • elektrikli 120w su pompası, paslanmaz kolye silve, akubağ elektrikli süpürge, led akvaryum 120 derece, bisiklet pompası elektrikli co2, xpreen elektrikli süpürge, akvaryum filtresi jp614f, led akvaryum suya dayanıklı, paslanmaz çelik fermuar, paslanmaz çelik corolla
  • Malzeme - Paslanmaz Çelik
  • Paket içeriği - Elektrikli Akvaryum Çakıl Temizleyici * 1
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - isfriday
  • Ürün Ağırlığı - 400G
  • Tip - balık
  • Gerilim - 220V

Artık kirli balık tanklarınız için endişelenmenize gerek yok, şimdi balık yemi, balık kakası veya ölü su bitkisi yaprakları gibi bu Elektrikli Akvaryum Çakıl Temizleyici ile akvaryum tankınızdaki kalıntıları emdirin.Filtre torbası, su altındaki yumuşak çürümüş döküntüler için özel olarak tasarlanmıştır, akvaryumunuza hiçbir kalıntı geri gelmez.

Ana Özellikler

ÇOK İŞLEVLİ ÇAKIL TEMİZLEME ARACI

Akvaryum sifon pompası, çakılları temizlemek ve suyu değiştirmek için ideal bir temizleme aracıdır.Balık tanklarını temizlemek çok zahmetsiz hale gelecektir!

PİL İLE OTOMATİK ÇALIŞMA

Çalışmak için manuel presleme gerektiren geleneksel aletin aksine, bu akvaryum elektrikli süpürgesi 2 x pil (2 C/LR14) kullanır, sadece güç düğmesine basın ve ardından çalışmaya başlayın, bir priz bulmak için daha fazla sorun yok.

AYARLANABİLİR TÜP UZUNLUĞU

Farklı uzunluklarda üç tüp serbestçe birleştirilebilir, tüp kombinasyonunun maksimum uzunluğu 73 cm'dir.Küçük, orta ve büyük bir akvaryum için uygundur.

Kullanımı KOLAY

Akvaryum çakıl sifonunu bir simgeye göre kolayca monte edebilirsiniz.Güçlü bir pompa, alt çakıl tabakasını bozmadan parçacıkları alt tabakanın en üst tabakasından kolayca çıkarır.Özellikler

Ürün Ağırlığı

400G

Paket içeriği

Elektrikli Akvaryum Çakıl Temizleyici × 1 Ürün Boyutu

Not

Manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif ölçüm sapmalarına izin verin.

Piller ürüne dahil değildir.Lütfen kendinizinkini getirin.

Tam akvaryum temizliği veya hızlı nokta bakımı ve aslında 30 dakika içinde sürekli çalışma için idealdir.

Çalışmaya başlamak için lütfen mevcut su seviyesini tutamaktaki minimum ve maksimum su seviyesi arasında tutun.

Anonymous

2023-01-05

Harika çalışıyor!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous

2022-11-08

Excelente'nin

Anonymous

2022-10-27

Ekim ayında Ağustos nakliyesi yerine

Anonymous

2022-12-27

Ürünü bana hiç teslim etmemiş olmalarının nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Ve bana teslim edilmiş gibi görünüyor. İddia ve devam etmiyor çünkü sahip olmadığıma dair hiçbir kanıtım yok. Ne kadar saçma.

İnceleme ekleme

Puanınız: