Masa Üstü Mini Yılbaşı Ağacı Seti Işıklı Mini Yılbaşı Ağacı Led ışıklı Mini Yılbaşı Ağacı Seti Yıldız Ağaç Tepesi Süsleri

  • ₺210.91
  • ₺94.92
(0 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e415761
Etiketler:
  • noel ağacı seti, küçük Noel ağacı, noel ağacı süsleri, parlayan ağaç, Noel, Noel Ağacı Standı
  • Kaynak - Anakara Çin

Özellikler:

1. Mini Noel ağacı süslemek için esnek bir yoldur, tatillerde evinizdeki çeşitli alanları aydınlatabilir, güzel süslemeler evinizde daha güçlü bir Noel şenlik atmosferi yaratacaktır.

2. Yüksek kaliteli PVC malzemeden yapılmış, dayanıklı ve tekrar kullanılabilir, masaüstü, yemek masası, pencere vb.İçin harika bir dekorasyondur.

3. Montajı kolaydır, sadece Noel ağacının tripodunu sabitlemeniz, tüm tüylü dalları açmanız, süslemelerle süslemeniz yeterlidir.

Belirleme:

Adı: Mini Noel Ağacı

Malzeme: PVC

Renk: renkli

Ağırlık: yaklaşık 155g

Ambalaj Listesi:

Mini Noel Ağacı * 1 takım

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Ev Süsleme: Mini Noel Ağacı Dekoru, tatillerde evinizdeki çeşitli alanları aydınlatabilir ve güzel bir dekora sahip olabilir.

2.Yeniden Kullanılabilir Malzeme: Kokusuz, sağlıklı ve güvenli, kullanımı kolay, korozyon önleyici, aşınmaya dayanıklı yüksek kaliteli PVC malzemeye sahiptir.

3.Kolay Kurulum: Montajı kolay, sadece Minyatür Noel Ağacının tripodunu stabilize etmeli, tüm tüyleri yaymalısınız

4.Geniş Uygulanabilirlik: Mini Noel Ağacı Seti kış gecelerini aydınlatır ve ev yatak odaları için kullanılan bir Noel atmosferi yaratır,

5.Büyük Hediye: Küçük Noel Ağacı mükemmel bir Noel dekorasyonudur, ailenize, arkadaşlarınıza Noel hediyesi olarak verebilirsiniz

İnceleme ekleme

Puanınız: