Espresso Kahve Karıştırıcı Dağıtıcı İğne Çelik Kahve Wdt Tozu Kahve Barista Sabotaj Aksesuarları Araçları Karıştırma K2M0

  • ₺70.68
  • ₺42.33
(0 Müşteri Yorumları)

Ev & Bahçe

Sku:
  • e416259
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

özellik:

Bu espresso blenderi, kahveyi karıştırmak için baristanın hareketli filtrede oturduğu 5 ince iğne kullanır ve daha eşit bir ekstraksiyon ve daha iyi espresso sağlamak için kahvenin hareketli filtrede eşit olarak dağıtılmasına yardımcı olur.

Kahve karıştırıcımızın sapı, son derece parlak bir yüzeye sahip doğal sandal ağacından yapılmıştır.Alet, ilk espressonuzdan önce bile dağıtım aletinizi tutan ahşap kendinden hizalı bir standa sahiptir.

İğne dağıtıcısı doğru boyuttadır.Özel iğne tasarımı ve düzeni, mobil filtre sepetinin boyutuyla sınırlı kalmamasını sağlar ve tüm kahve mobil filtrelerini barındırabilir.

Bu kahve makinesini kullanmadan önce, çıkarılabilir filtrenin üzerine bir huni yerleştirmek dökülmeyi önlemeye yardımcı olacaktır.Karıştırma işlemi tüm topakları parçalayacak ve hatta pakın içindeki kahvenin yoğunluğunu azaltacaktır.Sonuç daha az kanal, daha yüksek, daha düzgün ekstraksiyondur.

Bu kahve karıştırma ve dağıtma aracı, birçok espresso makinesi markasının sahipleri için harika bir hediyedir ve herhangi bir espresso makinesinin kıvamını değiştirecektir. (Parti nedeniyle, ürünün hafif bir renk farkı vardır)

Belirleme:

Malzeme: ahşap + paslanmaz çelik

paket içeriği

1 * Pulverizatör

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

İnceleme ekleme

Puanınız: