Otomotiv Endüstrisi / Ev Geliştirme / Elektronik / inşaat endüstrisi için 3M 94 Primer 946 ML

  • ₺1 805.12
  • ₺1 317.66
(0 Müşteri Yorumları)

Ev Geliştirme

Sku:
  • e449057
Etiketler:
  • Aksesuarlar, araba çift taraflı yapışkan yardım tutkal, çift taraflı bant ağır hizmet tipi, organizatör, yapışma promotörü
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Sertifika - Hiçbiri
  • Kendin Yap Malzemeleri - Metal işleme
  • Tip - kaset

Model numarası: 3M 94 primer

Şartname: 1 KUTU 946.3 ML / varil

3M 94 Astar Uygulaması:

3M 94 astar açık sarı şeffaftır liquid.In yapıştırma performansını artırmak için, yapıştırıcının yüzeyine daha önce bir yapıştırıcı uygulanır. gluing.It havadaki su molekülleri ile etkileşime girer, yüksek yapışma üretebilir ve özellikle 3M akrilik ile kullanıldığında yüksek sıcaklığa dayanma özelliğine sahiptir köpük bant, mükemmel bir yapıştırma etkisine sahip olabilir.

3M 94 yapışkanlaştırıcı, birçok plastik, kauçuk, boya ve çıplak metal yüzey için 3M bantla birlikte kullanılan bir yapışkanlaştırıcıdır.Araç yüzeyinin eğrisi yüksek ve alçaktır ve yapıştırıcıyı eklemek için tümsekler derinlikten uzağa çekilir. 3M94 yapışkanlaştırıcı, polietilen, polipropilen, ABS, PET/PBT karışımları, beton, ahşap, cam, metal ve boyalı metal yüzeyler gibi 3M bant yüzeylerinin yapışmasını teşvik etmek için kullanılabilir.Yapıştırma yüzeyi nispeten temiz ve kuru olmalı, kirlenmiş yüzey temiz olmalı ve tüy bırakmayan temiz bir bez kullanılmalıdır.

3M 94 astar uygulama yöntemi:

Yapıştırma yüzeyi temiz ve temiz olmalı ve yüzey tamamen kuruduktan sonra astarı yapıştırılacak yüzeye eşit şekilde uygulamak için bir fırça kullanın (lif düşmemelidir).Kaplamanın kalınlığı ultra incedir.Astar kuruduktan sonra bant yapıştırılabilir.Bu genellikle odada 5 dakikadır temperature.To bandı kullanmadan önce astar yüzeyinin kirletici madde içermediğinden emin olun, gözenekli yüzeyin genellikle iyi yapışma sağlamak için tekrarlanan iki temizleme işlemi ile eşit şekilde kaplanması gerekir.Astarı ilk kez onaylayın ve kuruduktan sonra ikinci katmanı uygulayın. 3M94 yapışkan fırça veya pamuk ile astarlanabilir swab.It basınçlı püskürtme tabancası, tırtıllı rulo veya benzeri diğer uygulama ekipmanları ile de uygulanabilir.

3M 94 astar için önlemler:

1. 3M 94 astar kimyasal olarak aktif bir maddedir, bu nedenle her kullanışınızda sadece günün miktarını (8 saat) çıkarmanız yeterlidir, gerisi hala kapatılır ve saklanır;

2. Çalışma ortamı iyi havalandırılmalı ve temiz tutulmalıdır.Yapışkan bant ve yapışkan yapışma promotörü, bandın ilk yapışma hızını hızlandırır ve yapışma kuvvetini arttırır.Yapıştırma yüzeyleri için uygundur: ABS, PET / PBT, karışımlar, beton, ahşap, metal, cam vb.

3. 3M 94 astar yapışma arttırıcı kullanılamaz alone.It kullanıldığında yapışkan değildir alone.It çift taraflı bant ile birlikte kullanılmalıdır.Yapışma arttırıcılar sadece yardımcıdır.

paket içerir: gösterisi olarak

Daha fazla miktara ihtiyacınız varsa, deniz veya ekspres ve diğer yollarla taşınması gerekiyorsa, lütfen bize ulaşın iyi fiyat alın!

İnceleme ekleme

Puanınız: