2 Adet Havalandırma Çamurluk Trim Amblemi Bıçak Logosu V8 BITURBO 4MATIC+ Mercedes Benz AMG V8 C200 C300 E300 E400 W213 Araba Yan Sticker

  • ₺202.89
(0 Müşteri Yorumları)

Dış Parçalar

Sku:
  • e7157
Etiketler:
  • menteşe w213 mercedes, tyota amblemi, dekor w213, kapak mercedes w213, mercedes benz yaz, cep mercedes amg, bentz amg çıkartması, h11 mercedes led, etek amg, amg aksesuarlar ml
  • Malzeme Türü - ABS plastik
  • Ürün Uzunluğu - 30cm
  • Model Yılı - 1990-2023
  • Araba Üreticisi - Mercedes-Benz
  • Ürün Ağırlığı - 0.12kg
  • Öğe Türü - Amblemler
  • Ürün Genişliği - 7cm
  • Amblem Malzemesi - PVC
  • Model Adı - V8 BITURBO 4MATIC+
  • Kaynak - Anakara Çin

2 Adet Vent Fender Trim Amblem Bıçak Logosu V8 BITURBO 4 MATIC+

Mercedes Benz AMG için V8 C200 C300 E300 E400 W213 Araba Yan Sticker

Tanım:

Malzeme: ABS

Özellik: 3D tasarım, mükemmel kalite, paslanmaz ve su geçirmez, asla solmaz

Boyutu: orijinal boyutu (1:1),25*3*0.3 cm.

Renkler:

V8 bıturbo 4 matıc+: Krom gümüş, parlak siyah, parlak siyah kırmızı, renk karışık olabilir

Vent Fender Trim Amblem: parlak siyah, mat siyah, kırmızı, krom, karbon, renk karışık olabilir

Uygun Yer: Çamurluk

Birim paket içerir: 2 adet/takım.

Paket içeriği:

1 Çift (2 Adet) V8 BITURBO 4 Matıc Çamurluk amblemi VEYA 1 Çift Havalandırma Çamurluk Trim Amblemi

Ödeme satın aldıktan sonra 7 gün içinde yapılmalıdır.

Satın alma işleminiz teklif vermedeki bir hatadan kaynaklanıyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin veya bize bir iptal işlemi isteği gönderin.

Birden fazla ürün satın alıyorsanız, lütfen tüm ürünler doğru fiyatla tek bir faturada birleştirilene kadar ödeme yapmayın, teşekkürler!Lütfen ödeme sırasında verdiğiniz gönderim adresinin doğru olduğundan emin olun.Biz teslim edilemeyen veya yanlış teslimat adresi sorumlu değildir.

Nakliye Politikası

Lütfen ödeme sırasında verdiğiniz gönderim adresinin doğru olduğundan emin olun.Biz teslim edilemeyen veya yanlış teslimat adresi sorumlu değildir.

Bizi seçtiğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz, nakliye şartlarımızı ve koşullarımızı okumanızı öneririz.Ödeme temizlendikten veya tamamlandıktan sonra siparişinizi 3 iş günü içinde göndereceğiz.

Nakliye Yöntemi:

EUB / Singapur Post / Postnl NL / DHL / EMS / Sonrası Hava Parsel

İade Politikası

Tüm ürünlerimiz fabrikada paketlenmiş yepyeni.Bazı öğeler, cihaz ekranı ayarı nedeniyle fotoğraflardan küçük renk farklılığına sahip olabilir.Öğeden memnun değilseniz, lütfen aldıktan sonra 14 gün içinde hemen bizimle iletişime geçin.

'Fikir değişikliğine' dönüş yok.Transit sırasında herhangi bir hasardan sorumlu değiliz.Bu size olduysa, olumsuz bir geri bildirim bırakmak yerine lütfen hemen bizimle iletişime geçin, sorunu çözmek için her zaman yanınızdayız.

müşteri hizmetleri

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!nötr veya Olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen önce benimle iletişime geçin.Biz sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız, teşekkür ederim!Başarılı olmak için eBay itibarımıza ve müşteri memnuniyetine odaklanıyoruz.Bu nedenle görüşleriniz ve dsr'leriniz bizim için son derece önemlidir !Anlayışınız için teşekkürler.

Geri Bildirim Hakkında

Herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen olumsuz/nötr geribildirim bırakmak için hızlı olmayın.HER müşterinin %100 memnun olduğundan emin olmak ve sizin için herhangi bir sorunu çözmek için çok çalışıyoruz ve her zaman tüm müşterilerimize olumlu geribildirim bırakıyoruz.

Hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu yorumlar ve dört 5 yıldızlı verin.Teşekkür ederim, iyi günler!

İnceleme ekleme

Puanınız: